Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu spune primele cifre din interiorul PNL: Cum stă în sondaje

Cel mai recent sondaj despre șansele candidaților la Primăria București o dă drept câștigătoare pe Gabriela Firea. Sondajul, făcut la cererea USB indică următorul clasament: Gabriela Firea are 37,5%,Nicusor Dan are 19.5%,iar Cătălin Predoiu e cu 8,7%. După publicarea datelor, liderul PNL a oferit primele cifre pe care le are PSD.

Predoiu îl acuză pe Nicușor Dan că e incorect și neserios și spune că în tandem cu Gabriela Firea a lansat o ”campanie a minciunii”.

”In sondajul din februarie, facut cu ocazia desemnarii lui Ludovic Orban, aveam 21% in acel sondaj, fara sa fiu anuntat candidat. La inceputul campaniei aveam 23% in intentiile de vot. Nicusor Dan publica un sondaj in care sunt listat cu 8%. Aceasta imi arata etica echipei de campanie a dlui Dan, aceeasi etica pe care o afiseaza echipa de campanie a doamnei Gabriela Vranceanu – Firea.

Citește și: Daniel Craig a refuzat 100 de milioane de euro pentru a fi iar James Bond: Cine ar putea fi alesul

Acum vedeti de ce mi-am ales sloganul de campanie “Predoiu pentru Bucuresti – Solutia serioasa”. Este complet incorect si neserios ce fac echipele de campanie ale domnului Dan si ale doamnei Vranceanu – Firea. Acum este limpede ca dl Dan munceste din greu pentru postul de viceprimar al doamnei Vranceanu – Firea. Acum este limpede cat de sinceri vor fi cu bucurestenii cand vor avea pe mana bugetul de 1 miliard de euro strans din banii dumneavoastra. Echipele Dan si Vranceanu – Firea au lansat o campanie a minciunii. Dl Dan ne spune ca e diferit, dar este exact ca doamna Vranceanu – Firea. De ce oare?”, e mesajul lui Cătălin Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.