Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Tolontan, atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis: Ce a putut să zică la Cotroceni

stareapresei.ro
tolontan

Cătălin Tolontan a explodat la adresa lui Klaus Iohannis și a lansat un atac și o serie de ironii fără precedent la adresa președintelui. Jurnalistul spune că discursul lui Iohannis de după ședința CSAT nu e unul reprezentativ pentru președintele României. Ba mai mult, Iohannis ar fi vorbit în numele CSAT, nu în numele românilor, așa cum se aștepta.

”A vorbit președintele? Eu am văzut că a venit un domn impozant care a folosit diateza pasivă și impersonalul. Și eu sunt la Cotroceni și tot aștept să vorbească președintele. Încă îl așteptăm pe președintele României, în curte la Cotroceni, să vină să vorbească. A venit un domn extrem de civilizat, care a citit niște lucruri, rar, apăsat, dar nu am înțeles mesajul. Stăm cuminți, lângă gard, și așteptăm, la Cotroceni, ne uităm în sus, ca la desene animate.

Citește și: Cum arată femeia care a cheltuit o avere ca să-și scoată 6 coaste: E de meserie electrician / VIDEO 18+

Domnul acela a vorbit în numele CSAT, nu în numele românilor. Eu încă îl aștept pe președintele românilor la Cotroceni, vorbesc serios. Vreau să vină președintele să prezinte punctul de vedere cetățenilor săi. A venit acest domn din partea CSAT și a plecat, eu voiam să îi adresez întrebări. Credeți că pleacă președintele mai devreme azi la Sibiu? Eu nu cred!

Cetățenii României îl așteaptă pe președintele lor să le explice ce a făcut statul, nu neapărat să le ceară scuze, nu-i sugerez eu ce să spună. Îl așteptăm cu foarte multă răbdare!”, au fost cuvintele extrem de tăioase ale lui Cătălin Tolontan la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.