Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tolontan, dezvăluiri explozive: Averea fabuloasă a managerului de la Spitalul Sf. Maria/ REPLICĂ

stareapresei.ro
tolontan

Managerul Spitalului Sfânta Maria din Capitală are o avere nedeclarată fabuloasă, arată Cătălin Tolontan într-un articol publicat pe tolo.ro. Narcis Copcă are un domeniu în Pipera compus din două vile, o piscină imensă și un teren de tenis cu nocturnă. Casele nu apar în declarația de avere.

”Sunt ale părinților mei”, i-a declarat Copcă lui Tolontan.

UPDATE: Vezi AICI replica medicului Narcis Copcă!

Mai mult, fiul medicului studiază în acest moment la un liceu privat din Florența, Italia, iar clasele I-VIII le-a făcut tot la o școală privată, la International British School în București, unde taxa de școlarizare este de circa 1.000 de euro pe lună, potrivit jurnalistului.

Phenianul anunţă APOCALIPSA: 'Vom şterge America de pe faţa Pământului' - FOTO

"O mătușă îi suportă costul liceului din Florența", susține Copcă.

Teoretic, el nici nu ar avea cum să suporte aceste cheltuieli fabuloase, întrucât salariul acestuia la acel moment era de aproximativ 1.000 de euro pe lună.

“Mai avem și părinți, bunici”, explică acesta, lăsând să se înțeleagă că este ajutat financiar de rude.

"E acolo împreună cu mama lui, care s-a mutat cu el în Italia", spune un membru al familiei.

Între timp, salariul i s-a mărit la circa 2.000 de euro: În ultimul an, salariul meu ca manager de spital ajunge pe la 2.000 de euro, deci nu mai vorbim de 1.000 de euro”, informeaz Copcă. Doar că averea a acumulat-o când avea un venit mult mai mic.

Versiunea pe care Narcis Copcă a oferit-o colegilor din spital este aceea că "ei stau la o mătușă, care îi ține la Florența și îi suportă lui și școala. Ce mă costă pe mine este deplasarea în Italia, când mă duc să-l văd".

Tot el le-a povestit colegilor că "școala din Florența este mai ieftină decât cea britanică din București".

Procurorul general, anunț în scandalul momentului. Ce se va întâmpla cu audierea lui Kovesi

"Eu am avut două apartamente imediat după Revoluție. Nu cedați niciodată, așa-i? Nu vă supărați, dar dumneavoastră credeți că viața mea a început în 2011, odată cu prima declarație de avere? Imediat după Revoluție eu am avut două apartamente. Eu am câștigat bani și înainte de 2011”, mai spune managerul Spitalului Sf. Maria despre averea sa.

Cum unitatea spitalicească pe care o conduce intră în programul de transplant, Tolontan l-a întrebat pe medic dacă nu crede “că oamenii capătă încredere în lumea transplantului dacă lucrurile sunt transparente”.

„Eu sunt foarte transparent. Sunt de 19 ani manager la Sf. Maria și am trăit atâtea aici. Nu am emoții pentru nici un contract, pentru nici o achiziție. S-au spus despre mine atâtea. (Râde) Că ar fi dispărut un lift”, a răspuns acesta.

De asemenea, Copcă mai are un teren în Tărtășești și un apartament în Năvodari.

Familia Copcă nu își prea petrece vacanțele pe litoralul românesc, ci în Gran Canaria, insulă spaniolă din Atlantic.

“Aveți dumneavoastră vreo chitanță unde apare numele meu pe o cheltuială? Am plătit eu închirierea vreunui iaht? Faceți o supoziție.

Dar de unde știți că am plătit eu pentru închirierea iahtului? Toți avem prieteni. Pe dumneavoastră nu vă invită un prieten la restaurant?”, spune medicul.

“Domnule doctor, e dreptul dvs. să vă faceți oriunde doriți vacanțele! În cazul unui manager de spital public, problema e când proprietățile și cheltuielile nu coincid cu veniturile”, conchide Tolontan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.