În atenția tuturor care vor consuma și niște vin de 1 Mai... sau poate au sticle desfăcute încă de la Paște. Ai dat o petrecere şi a mai rămas vin? Sau ai desfăcut o sticlă de vin pe care nu ai terminat-o? Nu-l arunca, pentru că este mult mai rezistent decât ţi-ai imagina.
Gest CHEIE al președintelui Iohannis care a făcut înconjurul lumii. Britanicii sunt furioși/ VIDEO
Vinul rămâne proaspăt câteva zile după ce ai desfăcut sticla, notează decanter.com. Potrivit Laithwaite’s, majoritatea vinurilor, mai puţin cele spumante, le poţi consuma în 3-5 zile.
Vinurile făcute prin procedee naturale, precum cele de ţară, de casă, pot rezista până la o săptămână în frigider, spune Christelle Guibert, somelier director la Decanter. După această perioadă, se deteriorează foarte repede. Contează mai mult metoda prin care a fost produs vinul::::
____