Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Catedrala Mântuirii Neamului a fost scoasă la vânzare: Cât costă

catedrala mantuirii neamului

Catedrala Mântuirii Neamului a fost scoasă la vânzare pe un site specializat, anunțul fiind vizualizat într-un timp scurt de mii de oameni. Anunțul conține și o galerie foto cu această clădire, iar prețul este de 500 de milioane de euro. Datele de contact afişate sunt chiar cele ale Patriarhiei Române.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei spune că este vorba de un anunț fals, iar dacă va fi cazul, se va apela la instanță.

”E vorba de un anunț fals și care a fost postat probabil cu scop de denigrare. Telefonul a fost postat de pe site-ul Patriarhiei. În urmă cu trei ore Patriarhia a adresat o scrisoare administratorului site-ului, o scrisoare de protest și sperăm ca acel anunț să fie șters, așa cum precizează secțiunea termeni și condiții. Există și o cale legală de acționare, dar sper să nu se ajungă acolo. Pe de altă parte, mai există o supoziție a încercării acestui site de a-și face publicitate”, a declarat părintele Constantin Soica, purtător de cuvânt al Patriarhiei Române, într-o intervenție telefonică la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.