Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câteva cifre la zi: Kovesi la cai mari, Udrea vinovată, Iohannis face legea/ surse

partide

Perioada post-alegeri prezidenţiale este una destul de atipică pentru orice perioadă similară de până acum. E pe undeva normal ca cel care a câştigat cursa prezidenţială să se bucure de o încredere mare, dar cifrele au explodat în dreptul preşedintelui Klaus Iohannis.

În acest moment potrivit unor cifre neoficiale încă preşedintele s.ar bucura de o încredere de peste 70%. Următorul clasat ar fi guvernatorul BNR care are o cotă de doar 33%.

De explozia de popularitate a preşedintelui profită şi formaţiunea din care provine - PNL a ajuns la cota 40% depăşind PSD-ul care e la cota 37%.

De o ascensiune fulminantă se bucură însă şeful DNA. Laura Codruţa Kovesi are o cotă de 51% încredere, iar instituţia pe care o conduce a atins cifra de 69 de procente, la doar câteva procente de Biserică care e la cota 73%.

Şi dacă în aceste zile subiectul Elena Udrea e la modă, atunci trebuie să spunem că peste 70 la sută din români o consideră vinovată, în timp ce doar 4% o consideră nevinovată, restul preferând să nu se pronunţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.