Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz HALUCINANT la DNA: Kovesi ar urma să se ancheteze pentru abuz în serviciu

Inquam Photos / Octav Ganea
kovesi dna

Caz halucinant la DNA! Laura Codruţa Kovesi ar urma să se ancheteze singură pentru abuz în serviciu, informează Antena3. Este vorba despre o plângere formulată de Ingrid Mocanu, care a fost depusă la Parchetul General, după apariţia interceptărilor cu şefa DNA.

Procurorii lui Augustin Lazăr au decis că nu este de competenţa lor să ancheteze aceste acuzaţii, aşa că au trimis dosarul chiar la DNA.

Fosta vicepreședintă a ANRP, Ingrid Mocanu, a anunțat în urmă cu o săptămână că depune plângere la Parchetul General, pe numele Laurei Codruța Kovesi.

„Îi fac plângere penală Laurei Codruţa Kovesi. Şeful DNA instiga să se facă dosare cu potenţial. Dosarele cu potenţial sunt şi cele cu prejudicii. S-a stat cu dosarul până la această întâlnire tovărăşească. Eu mi-am dat seama de atunci. Am şi dovezi. Eu nu cred că nu spune că e vocea dânsei ci că nu sunt cu mandat. Pe astfel de înregistrări pe dosarul Paltin Sturza s-au făcut arestări. În cauza mea a fost făcută o faptă penală. Faptele penale sunt abuz în serviciu pentru folos pentru sine. A depăşit acest cadru legal, dacă sunt reale înregistrările. Există un abuz în serviciu care constă în acest beneficiu de imagine. Dosarul întocmit mie e un abuz în serviciu şi instigare la represiune nedreaptă. Dosarele DNA sunt făcute în scopul sporirii personalităţii unor lideri. Dosarul meu a fost făcut chiar în ziua întâlnirii tovărăşeşti”, a declarat Ingrid Mocanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.