Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant în Italia. O româncă și-a vândut bebelușul unei italience pentru 20 de mii de euro

citynews.ro
bebelus

Un caz incredibil a ajuns în atenţia poliţiei din Italia, care a arestat trei persoane. O tânără a fost arestată de poliția din Roma după ce a vrut să-şi vândă copilul nou-născut pentru câteva zeci de mii de euro. Dupa gratii au ajuns și italianca, cea care urma să cumpere bebelușul, dar și un cetăţean marocan care a intermediat afacerea, informează B1 TV.

Pentru românca arestată de autorităţile din Italia totul are un preţ. Suma pe care a stabilit-o în schimbul propriului copil a fost de 20.000 de euro. Contra acestor bani, femeia a aranjat că imediat după naştere să-şi dea bebeluşul unei italience care în trecut pierduse două sarcini.

Klaus Iohannis s-a izbit de un REFUZ: 'N-am chef să ciocnesc șampanie cu pungași'

Ca să-și poată susţine povestea şi să-și păcăleasca rudele şi prietenii, italianca a purtat nouă luni o burtă falsă din latex.

Nebunie de 1 Mai! Fosta soție a lui Ilie Năstase, la un pas să fie bătută pe litoral

Ancheta poliţiei a pornit după ce femeia s-a dus la primăria oraşului unde locuieşte și a cerut informaţii despre înregistrarea unui copil născut acasă. În momentul în care nu s-a mai prezentat pentru a înregistra naşterea, funcţionarii au alertat oamenii legii.

Ce au descoperit polişitii pare desprins dintr-o telenovelă. Fetiţa născută de româncă era mulatră, iar italianca a înapoiat-o trei zile mai târziu, motivând că nu are cum să explice familiei culoarea bebeluşului. Copila a ajuns acum într-un centru de plasament.

Românca, femeia care trebuia să cumpere copilul şi intermediarul sunt acum după gratii şi riscă până la 12 ani de închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.