Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul Rarinca - detalii din sala de judecata. Jurnalist cunoscut, dat afara din sala

mariana rarinca

Judecatorii analizeaza posibilitatea rejudecarii cazului Mariana Rarinca, dupa ce procurorii DNA au contestat in anulare deciza de achitare a acesteia. Procesul a trezit interesul multura, printre care si a jurnalistului Razvan Savaliuc, cel care detine portalul Lumea Justitiei si care este invitat frecvent la talk-showrile Antena 3. Acesta insa a fost dat afara din sala de judecata, iata de ce:

:Dorel Matei, magistratul care judeca cererea DNA de rejudecare a cazului Mariana Rarinca, l -a dat afara din sala pe Razvan Savaliuc, unul dintre invitatii permanenti ai Antena 3, cel care detine site-ul Lumea Justitiei. Motivul: tinuta indecenta, era in tricou, adidasi si in pantaloni scurti!", a scris un jurnalist Evenimentul Zilei pe pagina sa de Facebook.

El mai da si alte detalii din interior:

"E frumos procesul la Mariana Rarinca. Sefa Curtii Supreme, Livia Stanciu, este in sala, in pozitie de victima. Judecatoarea Risantea Gagescu –care a decis achitarea Marianei Rarinca, vrea sa fie audiata. Avocatul Liviu Popescu –care in mod inedit intra pentru Risantea Gagescu- despre care procurorii DNA zic ca a fost impartiala - si-a pus o pereche de manusi albe. Drumul spre iad este pavat cu intentii bune! Ce-mi place ca deasupra tuturor este un judecator tanar, Dorel Matei, v-am spus ca o sa mai auzim de el", mai precizeaza sursa citata.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.