Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul Sebastian Ghiță a EXPLODAT: Ponta, Oprea, Dragnea și Băsescu, chemați ca MARTORI

sebastian ghita

Deputatul Sebastian Ghiţă a înaintat, luni, o petiţie la procurorul-şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în care solicită facilitarea unei audienţe la procurorul general al României, Tiberiu Niţu. Ghiţă, aflat sub control judiciar şi având interdicţie de a părăsi municipiul Ploieşti, are de prezentat procurorului general "informaţii şi probe care vizează o situaţie extrem de gravă".

Citește și: Anunț OFICIAL de la DNA pentru ginerele lui Traian Băsescu! Decizia luată de procurori

Sebastian Ghiţă arată în petiţia remisă procurorului-şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti că are convingerea că poate dezvălui aspectele menţionate doar procurorului general Tiberiu Niţu şi afirmă că îi va cita ca martori pe premierul Victor Ponta, pe fostul preşedinte Traian Băsescu, pe Liviu Dragnea, în prezent coordonator politic al PSD, dar şi pe vicepremierul Gabriel Oprea.

Citește și: Victor Ponta s-a deconspirat singur: Ce au aflat liberalii

”Nu am depus o plângere privind abuzuri. Am făcut o petiție. Am cerut să fiu primit de procurorul general al Românie pentru că este singurul om căruia pot să-i prezint informațiile pe care le am, ce se întâmpla azi in România, ce i se întâmplă primului-ministru și ce mi se întâmplă mie.

Si pentru ca persoanele sunt așa de importante, nu puteam să mă duc la DNA sau în altă parte, ci la procurorul general pentru că situația este criminală. Am date și probe. Nu vreau să denunț abuzurile dlui Onea și ceea ce se întâmplă la DNA Prahova.

Nu cred că asupra mea trebuie să se facă abuzuri. In cazul unui parlamentar nu cred că trebuie oprit să participe la lucrările parlamentului. Nu cred că Victor Ponta, care este pus unor presiuni incredibile, are o problemă.

Cred că noi toți avem o problemă. Cred că este prea mult, cred că să trăim cu pumnul în gură nu se poate. M-am uitat cu atenție în dosarul de la Prahova. Am stat câteva zile și nu am mai spus nimic.”, a spus Ghiță la România TV.

Redăm integral petiţia înaintată de Sebastian Ghiţă în vederea unei audienţe la procurorul general Sebastian Ghiţă:

"Domnule Procuror Şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti

Subsemnatul Sebastian Aurelian Ghiţă, deputat în Parlamentul României, să-mi facilitaţi o audienţă la domnul Procuror General al României, domnul Tiberiu Niţu.

Menţionez că doresc să prezint informaţii şi probe care vizează o situaţie extrem de gravă care se petrece astăzi în România.

Am convingerea fermă că nu pot dezvălui aceste aspecte unei alte persoane deoarece mă tem pentru mine şi pentru familia mea şi pentru cunoscuţii mei, având în vedere gravitatea lucrurilor.

Din cauza interdicţiei de a părăsi Ploieştiul mă văd nevoit să apelez la dumneavoastră pentru a obţine această audienţă. Menţionez că printre persoanele pe care le voi enumera ca martori sunt: Victor Ponta, Traian Băsescu, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea şi încă un număr de persoane care au participat împreună cu mine la evenimentele pe care vreau să le descriu.

Consider că la momentul citării voi obţine permisiunea de a părăsi Ploieştiul.

Vă rog să trimiteţi această cerere Procurorului general al României.

Vă mulţumesc"

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.