Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a păţit o femeie care avea bani depuşi la CEC: Răspunsul incredibil al băncii de stat

CEC bank

Românii care îşi strâng bani au două posibilităţi tradiţionale. Ori depun banii la bancă pentru a beneficia de o anumită dobândă, ori îi ţin 'la ciorap'. O româncă a decis în urmă cu mai mulţi ani să depună o sumă de bani la CEC, banca de stat. Când a vrut să îşi retragă suma, după mai mulţi ani, răspunsul a fost ciudat. Nu a primit nicio dobândă.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară a rămas GRAVIDĂ cu elevul său și a primit 10 ani de închisoare FOTO

În octombrie 2016, Guvernul Cioloş a emis o ordonanţă de urgenţă prin care stabileşte că despăgubirile vor fi făcute sub forma unor titluri de stat emise pe numele CEC Bank şi BRD. Femeia a aflat că va primi de la bancă suma înscrisă pe carnetul de CEC, fără dobândă sau valoare actualizată. Astfel, dacă avea pe carnetul de CEC 2 lei, urma să primească de la bancă 2 lei, conform cancan.ro. Până acum românii îşi puteau recupera banii doar în instanţă, dar legislaţia actuală le permite să fie despăgubiţi în aproximativ două luni de zile, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.