Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a putut să spună Liviu Dragnea la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de deputat

inquamphotos.com / Octav Ganea
dragnea program psd

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, şi-a depus joi candidatura la BEJ Teleorman, alături de ceilalţi colegi din partid aflaţi pe listele PSD pentru alegerile parlamentare.

Pe listele Partidului Social Democrat în Teleorman pe primul loc la Senat se regăseşte fostul prefect al judeţului Carmen Daniela Dan, în timp ce pe al doilea loc la Camera Deputaţilor, după Liviu Dragnea, se regăseşte preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea.

Citește și: ȘOCANT Un rechin a mâncat o vacă / VIDEO

"Sunt candidaţi în care şi eu şi colegii mei credem foarte mult pentru ca în Parlament, împreună cu noi, ceilalţi colegi din ţară, să punem în aplicare, prin legile pe care le vom adopta, programul pentru România, programul economic, programul de relaxare fiscală, programul prin care urmărim ca în România clasa de mijloc să fie din ce în ce mai dezvoltată", a declarat, pentru AGERPRES, Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD şi-a exprimat public nemulţumirea faţă de remarca făcută de alte formaţiuni politice prin care se discută despre o "teleormanizare" a României.

Citește și: Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Dacian Cioloș: Sper să rectificați. Ați mai făcut asta când ați greșit

"Eu iubesc cetăţenii din Teleorman. Condamn cu toată tăria afirmaţiile unora dintre politicenii care candidează acum şi care vorbesc de o teleormanizare. Nimeni nu a îndrăznit până acum să jignească într-un asemenea hal cetăţenii din Teleorman", a spus Dragnea, scrie agerpres.ro.

Liviu Dragnea a menţionat că organizaţia locală nu şi-a propus un scor în urma alegerilor parlamentare, obiectivul fiind cel hotărât de populaţia din judeţul Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.