Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a scris Poliția Română despre Sebastian Ghiță: Fapta pentru care a fost dat la persoane urmărite

Fostul deputat Sebastian Ghiţă, pe numele căruia a fost emis, joi, un mandat de arestare preventivă, a fost dat în urmărire, el fiind căutat de poliţişti la domiciliul său, dar şi la cel al socrilor, fără a fi găsit.

Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul General al Poliţiei Române, Poliţia a primit un mandat de arestare preventivă emis de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe numele inculpatului Sebastian Aurelian Ghiţă, poliţiştii efectuând activităţi pentru punerea în executare a acestuia.

Citește și: Kim Kardashian a revenit: Ce a publicat după luni bune de absență / VIDEO

Sebastian Ghiţă a fost dat în urmărire, se mai precizează în comunicat.

"Conform Codului de procedură penală, pentru localizarea şi prinderea inculpatului Ghiţă Sebastian Aurelian a fost dispusă darea în urmărire a acestuia, activitate ce se desfăşoară de poliţişti, sub supravegherea procurorului competent", arată sursa citată.

Citește și: Janet Jackson a născut, deși are 50 de ani: Ce nume ciudat i-a pus copilului

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că Sebastian Ghiţă a fost deja căutat la domiciliul său din Ploieşti, dar şi la cel al socrilor, aflat în vecinătate, fără a fi găsit.

Instanţa supremă a admis joi o cerere a DNA de înlocuire a măsurii controlului judiciar pe cauţiune cu măsura arestării preventive. Solicitarea a intervenit după ce fostul deputat a încălcat termenii controlului judiciar în dosarul în care a fost trimis în judecată alături de foşti şefi din Poliţie şi Parchete.

Citește și: Una dintre cele mai valoroase și îndrăgite handbaliste s-a retras de la națională

Ghiță e urmărit pentru următoarele fapte: folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, dare de mita, cumpărare de influență, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, șantaj.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.