Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce candidat propune transport RATB gratuit în București

ratb

Naționaliștii de la Partidul România Unită au lansat deja campania pentru București și au ieșit cu o măsură revoluționară: transport RATB gratuit în București! Liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, candidatul la Primăria Generală, a anunțat măsura pe pagina sa personală de facebook ca primă măsură

Din ”Programul pentru Capitala românilor”.

Potrivit lui Diaconu, transportul RATB în București este ”grevat de comportamentul agresiv și necivilizat al controlorilor, la care se adaugă faptul că toți plătim taxe și impozite dar nu beneficiem în mod egal de servicii publice”.

Candidatul PRU argumentează că ”în acest fel scăpăm de comportamentul agresiv și necivilizat al controlorilor care de multe ori îi agresează pe călători, facem economie la bugetul Primăriei Capitalei pentru că nu mai avem nevoie de chioșcuri pentru bilete sau de întreținerea sistemului electronic de validare a cardurilor care costă foarte mult în fiecare lună, după cum nu mai este nevoie nici de controlori sau casiere. În plus, studenții nu vor mai sta la cozi pentru a-și lua abonamentele cu reduceri. Tot ca efecte benefice ale acestei măsuri, reducem numărul de mașini în trafic și diminuăm poluarea”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.