Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce companie de telefonie mobila ofera cel mai rapid internet mobil. Multi vor fi dezamagiti

internet mobil

Autoritatea naţională pentru reglementare în comunicaţii (ANCOM) a dat publicitatii rezultatele analizei efectuate privind internetul mobil oferit de companiile de telefonie. Rezultatele au fost obtinute folosind aplicatia dezvoltata chiar de ei - Netograf.

Primele pozitii ale topului nu sunt deloc surprinzatoare, Vodafone clasandu-se pe primul loc cu 38,31 Mbp, urmat de Orange cu 29,74 Mbps. Insa surpriza neplacuta vine pentru clientii Telekom care ofera viteze de pana la opt ori mai mici decat Vodafone si Orange - 5,50 Mbps.

Orange are cea mai extinsă reţea 4G, oferind o acoperire de 63,63%, Vodafone este pe doi cu 55%, iar Telekom pe ultimul loc cu 27%.

Oficialii Telekom au anunţat în luna martie a acestui an că în 2015, vor fi investiţi în România peste 160 de milioane de euro în dezvoltarea infrastructurii de comunicaţii, pentru a le oferi clienţilor servicii şi produse de calitate şi de încredere, pentru a stimula convergenţa fix-mobil şi a deveni operatorul telecom integrat preferat al românilor, informeaza capital.ro.

Netograf este o aplicație online dezvoltată de ANCOM pentru a oferi utilizatorilor din România un instrument independent, obiectiv și gratuit pentru a verifica și monitoriza permanent calitatea serviciului de internet pe care îl utilizează.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.