Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce făcea Klaus Iohannis în timp ce pesediștii se sfâșiau între ei

În timp ce în PSD Victor Ponta îi excludea pe cei care au dat semnale că nu fac echipă cu el, preşedintele ales, Klaus Iohannis, s-a întâlnit, la un restaurant din centrul Sibiului, cu colegii săi liberali, pentru a le mulţumi pentru munca depusă în timpul campaniei. Rând pe rând, la restaurant au venit primarii şi viceprimarii liberali din judeţul Sibiu, dar şi deputaţi şi senatori de Sibiu.

Klaus Iohannis a întârziat la întâlnirea programată pentru ora 18. Preşedintele ales a ajuns la restaurant 15 minute, timp suficient pentru ca toată lumea să intre. A fost întâmpinat de Mircea Cazan şi de Raluca Turcan, iar apoi uşile restaurantului s-au închis.
Reprezentanţii restaurantului spun că la cină s-au servit doar specialităţi româneşti, din producţia locală, printre care şi păstrăv. Nu s-au comandat feluri de mâncare sofisticate, ci doar din meniul standard.
Klaus Iohannis nu a dorit să facă nicio declaraţie. A spus doar că a venit la o întâlnire cu colegii şi colegele din noul PNL, scrie tribuna.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.