Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce i-a spus Jean-Claude Juncker lui Sorin Grindeanu

inquamphotos.com / Octav Ganea
sorin grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi că a discutat cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, despre provocările la zi de la nivelul UE, adăugând că acesta este "un adevărat prieten" al României.

"Am încheiat împreună cu câţiva colegi discuţia cu preşedintele Comisiei Europene, domnul Juncker, un adevărat prieten al ţării noastre, prietenie care a fost arătată şi pe parcursul aderării, postaderării noastre, dar mai ales înainte ca ţara noastră să fie membră a Uniunii Europene. Am discutat împreună despre provocările, actualele provocări de la nivelul Uniunii Europene", a afirmat Grindeanu, în deschiderea şedinţei de Guvern.

Citește și: Au fost descoperite VIRUSURI GIGANTICE: Specialiștii le-au depistat într-o stație de epurare a apei

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avut, joi, la Palatul Victoria, o întrevedere de aproximativ o oră cu premierul Sorin Grindeanu.

În cadrul vizitei oficiale pe care o efectuează la Bucureşti, în prima parte a zilei, şeful CE s-a adresat plenului reunit al Parlamentului cu privire la viitorul Europei.

Citește și: Franța și Japonia lansează o sondă spre una din lunile lui Marte

Ulterior, Jean-Claude Juncker a fost primit la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis, cu care a avut convorbiri tete-a-tete şi oficiale. Preşedintele CE a participat şi la recepţia oferită de şeful statului român cu ocazia Zilei Europei în Grădina Palatului Cotroceni.

Cu ocazia prezenţei sale la Bucureşti, preşedintele Comisiei Europene se va afla şi în dialog cu cetăţenii, împreună cu comisarul european Corina Creţu, discuţiile vizând viitorul Europei şi rolul României în proiectul european, la 10 ani de la aderare. Dezbaterea are loc la Muzeul Naţional de Artă din Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.