Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce le-a spus Ludovic Orban procurorilor DNA, după zeci de minute de audieri: Ce i-au permis anchetatorii să declare

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, s-a prezentat, luni, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat de procurori. Orban a declarat, la intrarea în sediul DNA, că a fost citat ca martor, într-un dosar din anul 2014.

Citește și: Replici dure între jurnalistul Dan Tapalagă și adjunctul lui Coldea: ‘…ieșiți în față ca un bărbat și spuneți: Cum era pe canapeaua lui Coldea?’

"Nu mă întrebaţi pe mine ce s-a mai întâmplat. Eu azi am fost plecat la Ploieşti. Nu ştiu ce s-a mai întâmplat. Nu puteţi să mă întrebaţi pe un subiect pe care nu pot vorbi. Am fost prezent în calitate de mator, am dat o declaraţie. Nu vă pot spune nimic mai mult. Am fost citat ca martor. Crred că e un dosar din 2014. ", a spus Ludovic Orban la ieşirea de la DNA.

Ludovic Orban a fost audiat la DNA timp de aproximativ o oră şi jumătate. La ieşirea de la DNA, liderul PNL a refuzat să spună în ce dosar a fost audiat. Întrebat, de asemenea, dacă prezenţa sa la DNA are legătură cu audierea lui Victor Ponta la DNA, tot luni, liderul PNL a spus că el nu ştie cine a fost audiat pe parcursul zilei la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru că a fost la Ploieşti, la înmormântarea lui Mircea Ionescu Quintus. Tot luni, a fosta audiat la DNA şi fostul premier Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.