Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce nu e bun la Antena 1, e cumpărat de TVR: Liga I se mută la postul public

tvr

Antena 1 a renunțat să mai transmită Liga I din cauza audiențelor slabe înregistrate. Ceea ce nu e bun la Antena 1, e bun la TVR. Postul public a preluat dreptul de a difuza meciuri din Liga I.

România vede din nou fotbal de Liga 1 la TVR! Competiţia internă se întoarce la prima televiziune a României, după 8 ani. Hagi, Rădoi, Chipciu, Nedelcu, Varela şi Nicoliţă se duelează duminică seara pe Arena Naţională, în direct la TVR 1 şi TVR HD. Partida Steaua Bucureşti – F.C. Viitorul se joacă de la ora 21.00 şi este comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos.

Steaua - Viitorul e derby-ul etapei a noua. După nereuşita în campionatele europene, Steaua îşi doreşte să urce în clasamentul etapei, unde se află pe poziţia a cincea. La rândul lor, elevii lui Gică Hagi vor încerca să-şi apere locul al doilea. Mai multe despre situaţia clasamentului Ligii I şi despre evoluţiile echipelor aflăm începând cu ora 20.50, la Studio fotbal, emisiune moderată de Cristian Mândru şi avându-l ca invitat pe Marius Mitran. Cei doi ne dau întâlnire la TVR 1 şi TVR HD şi după meci, la ora 23.00, pentru analiza rezultatelor etapei a 9-a. Programele pot fi urmărite şi online, pe TVR+.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.