Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce nu s-a difuzat la televizor: Declarația dură a lui Victor Ponta / VIDEO

Fostul premier Victor Ponta a reafirmat, marţi, că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să îşi dea demisia şi că nu este cazul ca tocmai acesta să vorbească despre integritate.

"Integritatea e foarte importantă. Dacă ai fost condamnat definitiv şi irevocabil de o instanţă că ai furat o casă cu acte false, trebuie să-ţi dai demisia. Dacă ai ajuns în instanţă trimis de ANI şi ai tras de timp să ajungi preşedinte să scapi, pe o situaţie în care toţi ceilalţi primari până la tine au fost declaraţi incompatibili, trebuie să-ţi dai demisia. Dacă te foloseşti de moartea unor oameni, la 24 de ore după caz, să obţii un avantaj politic, asta înseamnă lipsă de integritate şi cred că toată lumea e de acord cu mine. Deci tu, dacă nu ai integritate, mai bine nu vorbeşti. De altfel, dl Iohannis întotdeauna când tace nu câştigă, dar pierde mai puţin, când vorbeşte pierde foarte mult", a declarat Ponta, la Palatul Parlamentului.

Luni, preşedintele Klaus Iohannis a spus că principiul integrităţii a fost abordat diferit de partide la alegerile locale, arătând că unele formaţiuni au luat treaba foarte în serios în acest caz, în timp ce altele au mimat.

Citește și: Victor Ponta îl face praf pe Moise Guran: Ce dezvăluiri aduce la lumină fostul premier despre jurnalist

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.