Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce persoană importantă i-a transmis un mesaj Simonei Halep, după eliminarea rușinoasă de la Wuhan: Cu cine își sărbătorește românca ziua de naștere - FOTO

Twitter.com
Simona Halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep împlineşte, miercuri, 26 de ani. Ea îşi serbează ziua în China, unde a participat în această săptămână la turneul de la Wuhan şi va evolua, începând de luni, la cel de la Beijing.

Marţi, Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, cu scorul de 6-2, 6-1, de rusoaica Daria Kasatkina, locul 31 WTA, în manşa a doua a turneului de categorie Premier 5.

Românca a declarat că nu face o dramă din această înfrângere: ""Nu am mai jucat de vreo lună. Este greu să revii şi să joci meciuri. Este greu să intri în ritm în câteva ghemuri. Poate a fost o greşeală că nu am jucat, dar aveam nevoie de odihnă după US Open. Cred că Daria a jucat foarte bine şi i-a ieşit totul. Dar nu a fost cea mai bună zi a mea. Este greu, dar iau lucrurile aşa cum sunt. Nu este nicio dramă. Dar cu siguranţă voi discuta despre acest meci şi voi învăţa multe din el", a spus ea, potrivit News.ro.

Citește și: Încă 7 medalii de aur pentru România, la Europenele Under-15 și Under-17 de haltere

După această întâlnire, Halep a fost sărbătorită de mama ei, Tania, şi de membrii echipei, antrenorul Andrei Pavel, preparatorul fizic Teo Cercel şi fizioterapeutul Ştefan Şodolescu.

Jucătoarea a primit un "mesaj" la aniversare şi de la nepoţica ei.

Halep a început tenisul de la vârsta de patru ani, mai întâi sub îndrumarea antrenorului Ioan Stan. La 14 ani, ea a debutat în circuitul ITF şi a ajuns repede între cele mai bune tinere jucătoare din lume. În 2008, Halep a câştigat turneul de la Roland Garros, la junioare, iar doi ani mai târziu a pătruns în circuitul profesionist. De atunci, ea a câştigat 15 turnee şi a mai disputat alte 11 finale, la simplu.

Simona Halep va evolua în continuarea sezonului la turneul Premier Mandatory de la Beijing (30 septembrie - 8 octombrie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.