Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce pregătește UNPR după alegerile locale

UNPR

UNPR va negocia alianțe dupa alegerile locale 'oriunde şi cu oricine' pentru a 'maximiza' numărul de voturi şi de funcţii de viceprimari.

Întrebat dacă UNPR va face alianţe cu alte partide în afară de PSD după alegerile locale, în vederea stabilirii majorităţilor din consilii judeţene şi consilii locale, Valeriu Steriu a răspuns: 'Oriunde şi cu oricine, postelectoral, vom face alianţă. Nu e niciun fel de problemă. Vrem să ne maximizăm numărul de voturi şi evident, după alegeri, numărul de funcţii, viceprimari pe care nu-i putem face decât colaborând cu toţi partenerii'.

Coordonatorul campaniei electorale a UNPR pentru alegerile locale a spus că în această perioadă se definitivează alianţele Uniunii cu PSD în judeţele şi localităţile în care cele două formaţiuni vor avea candidaţi comuni. 'Este exact perioada când se definitivează aceste alianţe. Şi, în mod clar, nu avem în clipa de faţă nicio alianţă preelectorală sau spre a fi o alianţă cu PNL. Dar cu PSD sunt negocieri pe mai multe judeţe', a spus Steriu.

Potrivit lui Steriu, este posibilă o colaborare a UNPR cu PSD şi la alegerile parlamentare.

'Actualul protocol cu PSD are prevăzut şi acest element, o posibilă colaborare în toamnă, deocamdată este singurul protocol existent. După alegerile locale vom face şi noi o radiografie cum stăm şi pe ce ne bazăm şi ce putem oferi şi ce putem şi noi, la rândul nostru, căpăta într-o astfel de alianţă', a precizat Valeriu Steriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.