Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce program de lucru au cei mai cunoscuți deputați

Am verificat site-ul Camerei Deputaților, pentru a vedea care este programul de lucru al celor mai cunoscuți deputați din România. Dacă unii dintre aceștia au precizat programul de lucru și pe cel de audiențe, cei mai mulți au omis să ofere publicului aceste informații, motiv pentru care nu au fost menționați în material. De asemenea, în cele ce urmează veți putea afla cine este deputatul care oferă consultații juridice gratuite, direct la biroul parlamentar.

În ordine alfabetică, începem cu Florin Alexe, ales deputat în București și care are biroul parlamentar pe strada Hristo Botev nr. 31. Acesta alocă doar o singură oră pentru programul cu publicul, în zilele de marți și joi.

Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită, a candidat la parlamentare în București, din partea PSD. Biroul parlamentar al președintelui PRU este situat pe Șoseaua Berceni, nr. 47, sector 4. Programul acestuia este de luni până vineri între orele 10.00 – 19.00, iar audiențele au loc în fiecare marți, între orele 16.00 – 19.00.

Sebastian Ghiță, deputat PSD ales în județul Prahova, are biroul parlamentar în comuna Păulești, sat Găgeni, chiar în incinta căminului cultural. Programul de activitate al acestuia este în zilele de luni și marți, între orele 10.00 – 12.00, în vreme ce audiențele au loc vineri, între orele 17.00 – 19.00.

Dan Motreanu, fost ministru al Agriculturii în guvernul Tăriceanu și actual deputat PNL ales în Călărași, are biroul parlamentar pe strada Nicolae Titulescu nr. 57, Lehliu Gară, Călărași. Programul acestuia este de luni până vineri între orele 09.00 – 16.00 și sâmbătă, între orele 09.00 – 13.00. Deputatul PNL nu are trecut separat și un program al audiențelor.

Rovana Plumb, fost ministru al Mediului și ulterior al Muncii, în guvernele Victor Ponta, a fost aleasă deputat în județul Dâmbovița și are biroul parlamentar situat pe strada Fântânelor, Bl. Sarmis, parter, Pucioasa. Aceasta nu are postat un program de funcționare a biroului parlamentar, însă ne precizează că primește audiențe în fiecare vineri, între orele 10.00 – 12.00.

Cristina Pocora este deputat PNL, aleasă în județul Ialomița. Aceasta își are biroul parlamentar pe strada Călărași bl. 10, Fetești. Un al doilea sediu folosit ca birou parlamentar este pe Șoseaua București, nr. 177, Țăndărei. Programul de funcționare este între orele 08.00 – 17.00, fără să ni se spună în ce zile este valabil acesta.

Gabriela Podașcă a candidat din partea PSD, fiind aleasă deputat în București. Biroul parlamentar este amplasat pe Bulevardul Basarabia nr. 238, Bloc MY5, Scara 1, parter - sector 3. Gabriela Podașcă și-a fixat programul de audiențe în zilele de miercuri și joi, între orele 17.00 – 19.00. Un lucru inedit este că aceasta a fixat și un orar pentru consultații juridice gratuite, care pot avea loc în zilele de luni și marți, între orele 16.00 – 20.00.

Dan Cristian Popescu a candidat și a câștigat mandatul de deputat în București. Biroul său parlamentar este pe Șoseaua Iancului, nr. 110. Programul de funcționare este de luni până vineri între orele 11.00 – 19.00, fără a avea trecut un program separat de audiențe.

Adrian Solomon, ales deputat în Vaslui, din partea PSD, își are biroul parlamentar amplasat pe strada Mihai Viteazul, Nr.11, Bl.C5, Ap. 3. Însă, audiențele și programul cu publicul (zilnic, între orele 09.00 – 12.00) au loc la sediul PSD Bârlad din str.Nicolae Iorga, Nr.5, Bl.I1-2, Parter.

Mihai Sturzu, a candidat în București pentru un mandat de deputat, din partea PSD. Deși a părăsit partidul în decembrie 2015, biroul parlamentar al acestuia a rămas pe strada Drumul Taberei nr. 44, în incinta PSD Sector 6. Acesta primește audiențe în fiecare marți, între orele 16.30 – 20.30.

Liberalul Radu Zlati a candidat pentru mandatul de deputat în Cluj. Biroul său parlamentar este amplasat pe strada Avram Iancu nr. 3. Programul de funcționare al acestuia este între orele 10.00 – 12.00, luni, miercuri și vineri. În zilele de marți și joi, biroul funcționează între orele 16.00 – 18.00, iar sămbăta acesta este deschis în intervalul 10.00 – 14.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.