Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce s-a întâmplat în zona Podului Grant: Anunțul autorităților

www.adevarul.ro
podul grant

Referitor la blocarea circulatiei in zona Podului Grant semnalata in aceasta dimineata, Administratia Strazilor Bucuresti face urmatoarele precizari:

Echipele Administratie Strazilor Bucuresti, prezente la fata locului, au constatat desprinderea unei rame, in decursul noptii trecute, a unuia dintre rosturi.Pentru remedierea temporara a acestei probleme si reluarea traficului in conditii normale echipele tehnice ale ASB au intervenit si au inlaturat rama desprinsa, in cel mai scurt timp posibil.

Evaluarea si reabilitarea Podului Grant se afla pe lista prioritatilor Primariei Capitalei, iar in decursul acestui an, Municipalitatea, prin Administratia Strazilor, a inclus in buget aprobat de 3 milioane de lei pentru Programul de evaluare tehnica a celor 24 de obiective poduri si pasaje, in care este inclus si Podul Grant. Acesti bani vor fi folositi pentru expertiza si reparatii pentru cele 24 de poduri si pasaje.

In acest moment Administratia Strazilor pregateste documentatia pentru realizarea expertizelor tehnice.

Facem precizarea ca cea mai recenta reabilitare a Podului Grant s-a facut in anii 2004-2006, lucrarea fiind in garantie pana in anul 2011. Din anul 2011 si pana in anul 2016, cei care au gestionat resursele Capitalei nu au alocat bani pentru acest obiectiv, si prin urmare, pana in prezent nu s-a mai facut nicio investitie majora. In toata aceasta perioada s-au executat doar reparatii punctuale cu Serviciul tehnic al Administratiei Strazilor, se anunță într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.