Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce s-a întâmplat la înmormântarea celebrului Piedone / VIDEO

Funeraliile actorului Bud Spencer s-au desfăşurat joi la o biserică din Roma în prezenţa partenerului său de ecran, Terence Hill, şi a sute de fani reuniţi pentru a-i aduce un ultim omagiu "superman-ului italian", relatează EFE,

Sicriul lui Carlo Pedersoli, alias Bud Spencer, care a murit luni la 86 de ani, a fost adus în ropot de aplauze şi în acordurile muzicii filmelor sale interpretate de o orchestră. Terence Hill, prietenul şi colegul său de platou alături de care a jucat în numeroase filme, a intrat în biserică printre primii pentru a evita mulţimea. După ceremonia religioasă, actorul a ţinut un scurt discurs în memoria prietenului său dispărut.

Citește și: A pozat goală în avionul lui Donald Trump și e aproape să devină Prima Doamnă a SUA / FOTO HOT

"Sunt sigur că îl voi reîntâlni, va veni să mă vadă cu şaua pe umeri şi îmi va spune: 'Ştii ceva, noi doi nu ne-am certat niciodată'", a spus veteranul actor emoţionat. Înainte de ceremonie, fanii au desfăşurat o pancartă în faţa bisericii pe care au scris: "Acum şi îngerii mănâncă fasole. Salve Bud"

Miercuri, în 'Sala della Protomoteca', din Campidoglio, unde a fost instalată o capelă, sute de persoane au venit să se reculeagă în faţa sicriului îndrăgitului actor. Bud Spencer este cunoscut pentru rolurile sale din aşa-numitele 'spaghetti westerns', mai ales în versiunea lor comică în care a jucat alături de Terence Hill (Mario Girotti).

Citește și: Selfie-urile cu filtre vor fi fi interzise: ‘Distorsionează creaţia lui Dumnezeu’

De la anunţarea luni a morţii sale, i-au fost aduse numeroase omagii pe reţelele sociale. Premierul Matteo Renzi a postat pe Twitter: "Ciao Bud Spencer, te-am iubit cu toţii", în timp ce ministrul italian al culturii, Dario Franceschini, l-a calificat drept "un mare interpret al cinematografiei italiene, care în timpul îndelungatei sale cariere a reuşit să distreze generaţii şi a cucerit audienţa cu un mare profesionalism".

Citește și: A umplut o piscină cu 6 tone de Coca-Cola și a pus găleți cu Mentos: A ieșit o NEBUNIE / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.