Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce s-ar întâmpla dacă România nu ar mai fi condusă de proști o zi, o lună, un an?

"La femme qui TRAMVAI" sau "Sper ca la 31 martie să avem numai situații NECLARE" în numele României este o rușine. Știți ceva? "Vox populi" ar trebui să rămână o emisiune, nu un act de guvernare! https://m.youtube.com/watch?v=L8buy6f_GpM
Cum este posibil să ne conducă atâția neșcoliți? Cum este posibil ca în partidele politice să domine neșcoliții și să fie promovați cu zâmbetul pe buze? Când vezi incompetenții din Guvern care ne conduc și ne reprezintă țara, alternativele la aceștia cu, surpriză ... alți incompetenți, te întrebi nedumerit: românii nu simt că ceva NU e în regulă? Că un popor cu atât de mulți oameni talentați și capabili sunt incorect reprezentați? Când vezi electricienii șefi la transporturi în Parlament te iei cu mâinile de cap și te întrebi încotro s-o apuci. Când unul mai priceput apare, se adună acești incompetenți ca să-l elimine. Incompetenții sunt atât de proști încât nu-și dau seama că și copiii lor vor fi conduși de neșcoliții pe care îi promovează cu zâmbetul pe buze. De aceea România arată cum arată! Nu din cauza străinilor. Din cauza noastră, a celor care vedem aceste realități triste și nu le îndreptăm!
România este în topul rușinii mondiale la indicatorul numit "capacitatea de a-și reține resursele umane talentate în țară", pe locul 133 în lume din 138 de țări analizate în Raportul Global al Competitivității, mult mai rău chiar decât la calitatea educației, a infrastructurii sau a instituțiilor publice. Este foarte, foarte, foarte grav! Incompetența ucide!

Ce s-ar întâmpla dacă România nu ar mai fi condusă de proști? O zi, o lună, un an sau un mandat de 4 ani?

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.