Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se întâmplă acum cu 'buncărul' care a decis soarta alegerilor prezidențiale

informatia.net
semnul intrebarii

Anumite case au devenit celebre în politica românească și una dintre acestea este cu siguranță casa celebrului Sorin Ovidiu Vântu. În 2009, casa lui Vântu era un soi de buncăr, foarte bine păzită, unde politicienii veneau la ceas de taină, fără să îi vadă nimeni.

Singurul care a fost ”văzut” când a intrat la Vântu a fost Mircea Geoană, candidat al PSD la prezidențialele din 2009. Atunci, Traian Băsescu a speculat subiectul vizitei la Vântu, ceea ce i-ar fi adus victoria în alegeri.

Acum, celebra casă a lui Sorin Ovidiu Vântu nu mai este destinată întâlnirilor politice la nivel înalt, ci a fost transformată în hotel. În tot acest timp, Vântu s-a retras în afara Bucureștiului și locuiește într-o casă cu doar două camere.

Cei care vor să locuiască aici preţ de şase zile trebuie să scoată din buzunar aproape 50.000 de lei.

Luxury Villa Elise oferă camere cu aer condiționat și acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga „fortăreață”. Încăperile sunt dotate cu televizoare plate, canapele de piele, baie privată cu cadă, bideu, iar unele camere au terasă sau balcon.

Pentru persoanele care vor să aibă o activitate intensă, această locaţie e perfectă. Au la dispoziţie o masă de ping-pong, sala de jocuri şi multe aparate pentru forţă. Şi, nu în ultimul rând, piscină, saună, jacuzzi şi parcare gratuită.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.