Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se întâmplă cu vremea: Anunţul de ultimă oră al meteorologilor care ne poate da peste cap

soare apus

După o iarnă lejeră, frigul a venit în România în luna martie şi a luat prin surprindere pe toată lumea. Totul se schimbă însă după ultimul anunţ al meteorologilor.

Duminica va ploua slab, pe arii restranse in Transilvania si in zona deluroasa a Munteniei si a Olteniei, iar la munte va fi lapovita. In rest, apar ploi izolate si maximele termice se vor incadra intre 6 si 14 grade Celsius.

soarele si in nordul Moldovei si in Bucovina. Sunt slabe conditii de ploaie si maximele termice cresc usor fata de ziua trecuta. Noaptea se va semnala bruma.

Citeşte şi: Americanii dau vestea începutului de an: L-au ucis pe numărul 2 din Statul Islamic

In nordul Transilvaniei si in Maramures va predomina vremea frumoasa si doar izolat pot sa cada cativa stropi de ploaie iar noaptea va fi bruma. Mercurul din termometre va urca pana la valoarea de 12 grade Celsius. Vreme buna asteptam in vestul tarii. Norii apar pentru scurte momente si e posibil sa aduca cateva ploi slabe iar temperaturile urca la fel de mult ca si ieri.

In centrul Romaniei mai vin cateva ploi slabe, dar vom zari si soarele din cand in cand. La munte se vor semnala precipitatii mixte si vantul va sufla cel mult moderat. Temperaturile vor fi in crestere usoara fata de ieri. In sud-vestul tarii vor fi multe momente cu soare, dar si cateva ploi slabe, in special in zonele mai inalte. Dimineata e posibil sa fie ceata iar dupa prinz se vor inregistra pana la 14 grade Celsius.

In sudul tarii, in ansamblu va fi vreme placuta, dar nu este exclus sa apara cativa stropi de ploaie, mai ales in regiunile deluroase. Maximele termice vor fi comparabile cu cele inregistrate ieri. In Bucuresti, vor fi momente cu soare, dar se aduna norii din cand in cand si este posibil sa cada 2-3 stropi de ploaie. Maxima termica va urca pana la 12 grade Celsius. La noapte vor fi 3 grade, dar la periferie va fi mai frig de atit. La munte vor fi precipitatii mixte, local in zona Carpatilor Meridionali si Occidentali si pe spatii mici in rest. Valorile termice vor avea variatii nesemnificative si se vor mentine scazute pentru acesta perioada a anului.

Citeşte şi: Caz halucinant: Un primar PNL și-a pierdut mandatul după ce a fost prins băut

Luni pe parcursul zilei, cerul va fi partial noros in nord-vest si in centru, iar in zonele montane si submontane va ploua slab. Seara, ploile vor veni si in jumatatea de vest a tarii.

Marti vor fi ploi slabe in regiunile vestice-sud-vestice, iar seara si noaptea mai ales in cele nordice si nord-vestice. In restul tarii, va predomina vremea frumoasa.

Miercuri, cerul va fi variabil si doar in regiunile nordice si nord-estice, vor fi 2-3 stropi de ploaie. Temperatura aerului va creste treptat in fiecare zi, iar miercuri vremea va deveni calda pentru sfarsitul lunii martie si vom avea intre 12 si 21 de grade Celsius, anunţă ProTV.

Citeşte şi: Planurile politice ale lui Traian Băsescu: Ce a anunţat fostul şef al statului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.