Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se va întâmpla cu depozitul ecologic Iridex: Precizări de la Primăria Capitalei

sigla primaria bucuresti

Precizari PMB cu privire la functionarea depozitului ecologic Iridex, PMB face urmatoarele precizari:

1. Functionarea acestui depozit este stabilita de Autorizatia Integrata de Mediu nr. 11077/10.06.2013, eliberata de Agentia Nationala pentru Protectia Mediului si are valabilitate pana in data de 30.10.2017.

2. In autorizatie se specifica faptul ca “nerespectarea prevederilor din prezenta autorizatie conduce la suspendarea activitatii dupa o notificare prealabila. Suspendarea se mentine pana la eliminarea cauzelor dar nu mai mult de 6 luni. Pe perioada suspendarii, desfasurarea activitatii este interzisa. In cazul in care nu s-au indeplinit conditiile stabilite prin actul de suspendare, APM Bucuresti dispune, dupa expirarea termenului de suspendare, anularea Autorizatiei Integrate de Mediu. Verificarea conformarii prevederilor prezentului act se face de catre Garda Nationala de Mediu - Cosmisariatul Municipiului Bucuresti si Agentia pentru Protectia Mediului Bucuresti”.

3. Functionarea acestui depozit sau inchiderea acestuia se face numai de catre Garda de Mediu si Agentia de Mediu, aceste prevederi fiind conforme cu art. 17 din 195/2005 privind Protectia Mediului.

4. In concluzie, PMB nu are competente legale sa inchida sau sa suspende activitatea acestui depozit, competenta revenind autoritatilor mentionate mai sus, conform unui comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.