Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Cristian Tudor Popescu despre retragerea Simonei Halep: 'E decizia ei'

ctp cristian tudor popescu

Vestea că Simona Halep va face o pauză de peste o lună din cauza problemelor fizice şi că se va opera l-a uimit pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Pauza pe care o ia Simona Halep din activitatea sportivă vine şi într-un moment psihologic dificil, a comentat la Digi24 Cristian Tudor Popescu: „Este decizia ei, are tot dreptul să procedeze astfel, fiind o problemă medicală, dar, vine într-un moment foarte nepotrivit în anul competiţional”.

Vezi şi: Simona Halep, decizie radicală şi îngrijorătoare: 'Nu voi juca'

„Este hotărârea ei, e o problemă medicală, are tot dreptul să procedeze astfel. Pentru România e o problemă, o pierdere mare, meciul de Fed Cup cu Cehia va fi foarte dificil, mai dificil decât cel cu Canada la care Simona nu a fost anul trecut, dar să sperăm că fetele se vor descurca, aşa cum au făcut-o şi anul trecut. Să sperăm că această întrerupere va fi de doar o lună. Vine într-un moment foarte nepotrivit în anul competiţional.

A avut pauză după Turneul Campioanelor, în care ar fi putut face această intervenţie chirurgicală, nu e o problemă care a apărut peste noapte. Nu comentăm decizia ei, dar momentul este foarte prost. Va ieşi din circuit în această perioadă. O să o coste mult reintrarea în circuit după o absenţă de cel puţin o lună. S-ar putea să îi pună probleme şi în legătură cu participarea la Roland Garros. Cred că este şi un moment psihologic dificil, dincolo de afecţiunile fizice pe care le-a avut. Are un blocaj acum, a căpătat o anumită teamă de jocuri”, a declarat Cristian Tudor Popescu. Citeşte mai multe aici

Vezi şi: Simona Halep SE RETRAGE din tenis pentru o perioadă: Anunțul făcut de tatăl ei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.