Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Dragnea despre o posibilă alianță PSD-PRU / VIDEO

inquamphotos.com / Octav Ganea
dragnea program psd

Președintele PSD Liviu Dragnea a comentat, sâmbătă seară, la emisiunea Q&A, moderată de Alessandra Stoicescu, unul dintre subiectele care a fost intens dezbătut în ultima perioadă e legat de faptul că imaginea lui Victor Ponta este folosit excesiv de Partidul România Unită, lucru care pare că nu îl deranjează atât de mult pe fostul premier.

Liviu Dragnea a spus că nu este deranjat, dar consideră că este incorect ca imaginea colegului său să fie folosită de către alt partid.

VIDEO Dragnea, mesaj pentru Iohannis: 'Să se uite la ce păţeşte Traian Băsescu acum'

''Nu mă deranjeză, pe mine personal. Ce i-am spus lui Victor, sincer şi m-a şi înţeles, e că mi se pare incorect să-i fie folosită imaginea de către alt partid. Să nu fie deranjant pentru membrii de partid. Pentru unii este că nu înţeleg - domnule, stai puţin, dacă suntem pesedişti, cum ar fi ca fiecare dintre noi să permită să i se folosească imaginea de către alte partide?'', a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă nu ia în calcul ca acest mic partid, PRU, să fie şansa pentru întregirea majorităţii alături de ALDE, liderul PSD a exclus această variantă.

''Eu nu agreez varianta asta pentru că, atâta timp cât procedează în felul acesta, nu mi se pare corect şi sigur că îţi pui mari semne de întrebare pentru validitatea, durata şi substanţa unei colaborări cu oameni care procedează aşa. De aici pleacă rezervele'', a explicat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.