Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE. Ce spune Iohannis despre relatia cu sponsorul secret

Presedintele PNL Klaus Iohannis a oferit luni explicatii in legatura cu relatia sa cu proprietarul Automobile Bavaria Michael  Horst Schmidt (n.r. prezentat in presa ca fiind sponsorul sau). El a confirmat dar a si infirmat o serie de informatii aparute in presa in legatura cu relatia sa cu Schmidt si cu "favorurile" pe care acesta i le-ar fi facut.

El a recunoscut ca are o relatie foarte apropiata cu Schmidt, fiind unul dintre putinii sai prieteni.

"Am o relatie apropiata cu domnul Schmit, in general am putini prieteni. E adevarat ca firma sa a pus la dispozitia primariei Sibiu o masina BMW pentru a o folosi asa cum consideram noi. A fost un lucru bun pentru primarie. Acum nu mai exista nicio masina BMW in comodat la primarie. In iunie a fost reziliat ultimul contract", a explicat Iohannis la B1 TV.

El a atins si subiectul apartamentului pe care l-ar avea in Bucuresti tot de la Schmidt. El a recunoscut ca a inchiriat apartamentul de la prietenul sau, dar a refuzat vehement sa precizeze pretul la care inchiriaza acest apartament.

"Am un apartament pe care il folosesc pana se termina campania. Mi l-am inchiriat. Nu am de gand sa va spun pretul, e o chestiune privata. E o regula in aceasta tara ca se pot incheia contracte la preturi pe care le recomandati? Care este pretul minim al unui apartament de 60 mp? N-am avut niciun fel de favoruri din partea nimanui", le-a spus Iohannis jurnalistilor care au insistat sa afle suma pe care o plateste Iohannis lunar pentru apartamentul din Primaverii.

UPDATE: Iohannis admis in final ca plateste "ceva mai putin de 780 de euro" pe apartament, 780 de euro fiind pretul pietei.

Citeste si: Cine e omul cu banii din spatele lui Klaus Iohannis

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.