Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Liviu Dragnea despre campania electorală: 'Ne convine'

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marţi, la Giurgiu, că, până în prezent, campania electorală în toată ţara este una civilizată iar social-democraţilor le "convine" acest lucru.

 

"În ceea ce priveşte campania electorală de până acum, în toată ţara este o campanie civilizată, nouă ne convine lucrul ăsta pentru că avem şansa să putem vorbi cu oamenii, este ceea ce PSD- ul a făcut mereu pentru că PSD-ul nu trebuie decât să aibă posibilitatea să spună ce a făcut şi ce vrea să facă, PSD-ul nu e meşter la vorbe, nu e meşter la minciuni, niciodată nu am vrut să ne batem în găleţi, în tigăi, în tricouri, în şepci sau în pui cum erau pe la Dâmboviţa şi pe noi ne-a interesat în permanenţă să putem spune oamenilor ce am făcut şi ce vrem să facem, este o campanie care pe noi ne avantajează atât din punct de vedere al procedurilor financiare cât şi din punct de vedere al panotajului. Şi vă mai spun încă o părere: oraşele şi localităţile sunt mai curate şi pot rămâne mai curate după aceste alegeri", a declarat Liviu Dragnea, conform Agerpres.

 

El a adăugat faptul că 'PSD-ul îşi menţine intenţia de a-l revoca pe Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputaţilor şi după ce locul va fi vacant, va lua o decizie politică pe care o va anunţa în privinţa succesorului". Dragnea a precizat că nu a fost stabilit înlocuitorul lui Valeriu Zgonea.

 

Liviu Dragnea s-a aflat marţi la Giurgiu pentru a participa la acţiunea de lansare a candidaţilor PSD Giurgiu la alegerile locale din iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.