Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce surpriză! Deputații ACL din Timiș nu au votat împotriva legii amnistiei și grațierii

Camera Deputaților a respins legea amnistiei şi graţierii. Propunerea a venit din partea liderului PNL, Klaus Iohannis, care a dat asigurări că toți parlamentarii liberali și ai PDL vor vota pentru respingere.

Surpriză, însă! Niciunul dintre cei trei deputaţi de Timiş ai defunctei Alianţe Creştin Liberale nu a votat pentru respingerea legii amnistiei.

Deputaţii PDL Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean, cercetaţi penal de DNA în dosarul spaţiilor comerciale de la aeroportul Timişoara, nu au fost prezenţi în sală la momentul votului. Popoviciu a explicat: ”Eu nu am ajuns la vot. Nu am fost la Parlament. Am fost la o emisiune”.

Deputatul PDL Cornel Sămărtineanu şi-a motivat lipsa de la vot prin faptul că „nu am fost pentru că am fost în Comisie. Dar, era clar pentru respingere. Tot grupul PDL şi PNL a votat pentru respingere”.

Însă, pentru știința domnului Sămărtineanu, nicio comisie de la Camera Deputaţilor nu are activitate în timpul şedinţei de plen.

Nici deputatul PNL Horia Cristian nu a fost în sală la momentul votului. Până la ora redactării acestui material acesta nu a putut fi contactat, scrie pressalert.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.