Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce știe Elena Udrea despre Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria București

udrea frunza

PNL a ajuns la candidatul numărul 3 după ce un europarlamentar, Cristian Bușoi, și un deputat, Ludovic Orban, n-au reușit să treacă fie de testul impus de partid, în cazul primului, fie de cel al DNA, în cazul celui de-al doilea. Liberalii au apelat la cineva din afara partidului și l-au convins pe Marian Munteanu să intre în cursa pentru Primăria București. Imediat au început atacurile. Primele, chiar din partea societății civile, locul de unde Munteanu spune că vine. Ulterior, au apărut și câteva critici din partea politicienilor. Din rândul acestora se remarcă Elena Udrea, care pune sub semnul îndoielii apartenența lui Munteanu.

Citește și: El e VINOVATUL pentru arestarea lui Arsenie Boca / VIDEO

”Cine stabileste viitorii lideri locali?

Avem o prima concluzie, dupa cazul Marian Munteanu: nu partidele. Nici electoratul, pentru ca acesta voteaza ce i se propune, ca urmare nu ii putem cere prea mult.

Pentru ca partidele nu mai exista ca decizie, din cauza slabiciunii liderilor lor, jocul politic il face altcineva. Altcineva care anihileaza pe cei nedoriti, scoate din joben personaje convenabile pe care le impun cu usurinta politicienilor care tremura de frica si ar accepta orice, doar sa nu se trezeasca cu vreun dosar penal. Este si situatia lui Johannis care, pentru a scapa de acuzatiile de fals in dobandirea multelor case pe care le are, face ce stie cel mai bine: isi vede de plimbarile lui costisitoare cu sotia si este de acord cu ce i se cere sa faca.

Citește și: Povești după moarte: Interlopul Fane Spoitoru i-a luat, unui celebru milionar, o avere la table

Al cui candidat este deci Marian Munteanu?

Un raspuns ar putea fi, al acelorasi care l-au adus pe Johannis Presedinte pentru ca era cel mai usor de manipulat, prin diversiunea Diaspora, aceiasi care au facut diversiunea Strada cu care au adus Guvernul Tehnocrat... Aceiasi care vor decide cine va intra in noul Parlament din aceasta toamna...

Sau a aparut altcineva intre timp?”, e mesajul Elenei Udrea.

Citește și: Bătaie ca-n filme într-un liceu din Gorj / VIDEO ȘOCANT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.