Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce urmărește Viorel Hrebenciuc?

revista presei

Evenimentul Zilei:

Referatul DNA îl acuză pe Viorel Hrebenciuc de a fi încheiat un tîrg cu Dan Şova pentru ca acesta să se bată pentru a lege a amnistiei şi graţierii în schimbul susţinerii de către Viorel Hrebenciuc la postul de preşedinte al PSD. O lege de care ar beneficia Viorel Hrebenciuc nu acum, ci peste un an, doi, cînd se va da sentința definitivă în procesul intentat de DNA. Potrivit Referatului DNA, Viorel Hrebenciuc se cutremura la gîndul că va face pușcărie peste un an, doi, evident, dacă va fi condamnat. Demisia din Parlament dezvăluie un Viorel Hrebenciuc gata să facă acum pușcărie. Să fie Viorel Hrebenciuc o anomalie a rasei umane? O anomalie în virtutea căreia se teme de moarte să nu facă pușcărie peste cîțiva ani, dar acceptă voios să meargă acum la pușcărie! Televiziunile de ştiri şi site-urile adversare ale PSD s-au grăbit să vadă în asta un tîrg încheiat de Viorel Hrebenciuc şi acceptat de Dan Şova pentru ca el, Viorel Hrebenciuc să scape de închisoare într-un viitor depărtat...  Nu cumva Viorel Hrebenciuc l-a provocat pe Dan Şova știind că e interteceptat? Și dacă da, ce urmărește Viorel Hrebenciuc? Ceea ce pare a fi urmărit și referindu-se la Ilie Sârbu în Dosarul retrocedărilor? Administrarea unei noi lovituri Grupării Ponta din PSD?

Digi24:

Industria zahărului a costat 34 de miliarde de dolari. 34 de fabrici ridicate pentru ca România să devină exportator de zahăr. 51.000 de angajaţi din industria dulce au văzut cum, rând pe rând, fabricile au fost vândute, închise şi date la fier vechi. Câteva uzine au scăpat de vânătorii de metal, dar au fost implicate în reţele de evaziune fiscală. Din visul ca România să devină exportator de zahăr s-a ales praful, iar în 2014, industria zahărului e o piaţă amară.

RFI:

Presedintele Comisiei Europene își încheie în zece zile mandatul. Marți 21 octombrie, în fața Parlamentului European, vorbind liber, el și-a luat la revedere de la scena europeană fiind ovaționat la sfârșit. Era sa, care se încheie astăzi, numără trei extinderi ale UE, un nou Tratat European dar și trei crize majore...Bilanțul lui Barroso, adesea controversat, este totuși unul mai degrabă pozitiv.Zece ani la cârma Comisiei Europene pentru acest om politic portughez , împins din întâmplare în lumina rampei în 2004, au adus multe transformări. Barroso a reamintit eurodeputaților că el a făcut față la trei extinderi succesive a UE și la tot atâtea crize... Prima, cea instituțională din 2005 a dus la semnarea Tratatului de la Lisabona în 2007. A doua , cea financiară din 2009, a dus la creerea unor mecanisme până atunci inexistente, de susținere a statelor membre aflate în dificultate. În fine, ultima, cea cu Rusia, rămâne încă nesoluționată... Iar Barroso pare mulțumit de bilanțul său , cu toate că socialiștii îl critică pentru a fi evitat să vorbească despre șomaj și liberalii deplâng lipsa lui de inițiativă în momentele dificile. Social-democrații au criticat dintotdeauna viziunea "prea liberală" a  Comisiei Barroso.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.