Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce vedetă TV a alungat Biroul pentru Situații de Urgență din Primăria Sectorului 4

primaria sector 4

Angajații Biroului pentru Situații de Urgență din Primăria Sectorului 4 au fost mutați din sediul instituției într-o altă locație aflată la mare depărtare pentru a face loc echipei de consilieri de imagine ai interimarului Daniel Băluță. Mutarea este aspru criticată de contracandidatul acestuia la funcția de primar, liberalul Marius Rogin.

„Primarul interimar al Sectorului 4 a ales să evacueze din clădirea instituției Biroul pentru Situații de Urgență pentru a face loc unei  echipe de consilieri care trebuie să cosmetizeze imaginea unei administrație care face gafă după gafă. Decizia lui Daniel Băluță este inadmisibilă. O structură importantă a Primăriei Sectorului 4 a fost mazilită. Oamenii care asigură o reacție rapidă în cazul unor situații de urgență au fost exilați, iar locul lor a fost luat de oameni care se ocupă de imaginea primarului interimar” a postat Marius Rogin pe pagina  sa de Facebook.

Copreședintele PNL Sector 4 a mai arătat faptul că probleme legate de deszăpezire, de situația locurilor de parcare sau de reabilitarea termică a blocurilor trebuie tratate cu seriozitate și trebuie rezolvate. „Oamenii așteaptă rezolvări, iar primarul interimar le oferă comunicate de presă și vorbe goale” a mai spus Rogin.

Conform surselor noastre Daniel Băluță a angajat recent o echipă formată din mai mulți consilieri de imagine. În fruntea acestei echipe se află fostul jurnalist de televiziune Cristi Zărescu.

INCREDIBIL în Sectorul 4. Primarul interimar al Sectorului 4 a ales să evacueze din clădirea instituției Biroul pentru...

Posted by Marius Rogin on Tuesday, February 2, 2016

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.