Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce voiau 3 politisti să introducă ilegal într-o pușcărie din România

puscarie catuse

Poliţiştii băcăuani au depistat şi reţinut pentru 24 de ore pentru cercetări, duminică, trei persoane care au încercat să introducă telefoane mobile în Penitenciarul Bacău, aparatele fiind ascunse în articole de vestimentaţie.

Citeşte şi: ACCIDENT groaznic în Formula 1: Maşina s-a făcut praf, cursa din Belgia a fost OPRITĂ / VIDEO

''Angajaţii penitenciarului au găsit la un bărbat în vârstă de 28 de ani din judeţul Iaşi, ce se prezentase pentru o vizită la o persoană privată de libertate, două telefoane mobile, cartele, încărcător şi cablu de date, disimulate în articolele de vestimentaţie pe care intenţiona să le dea acesteia. În urma cercetărilor, poliţiştii au mai identificat în apropierea unităţii un autovehicul în care se aflau un tânăr de 20 de ani şi o persoană de sex feminin, de 30 de ani, ambii din judeţul Neamţ, de la care bărbatul primise articolele de vestimentaţie în care se aflau disimulate obiectele interzise", a declarat, pentru AGERPRES, Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Citește și: Cum s-a ajuns la cea mai mare sinucidere în masă din istorie. Aproape 1000 de oameni și-au pus concomitent capăt vieții

Potrivit acesteia, poliţiştii au întocmit pe numele celor trei persoane dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de introducere de bunuri interzise în penitenciar, luând, de asemenea, măsura reţinerii acestora pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului cu propunere de instituire a controlului judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.