Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai bogată femeie din lume, fiica unui fost președinte, e dispărută de 2 ani: Unde ar fi ascunsă

Gulnara Krimanova 5

S-a aflau unul dintre cele mai mari secrete. Gulnara Krimanova, considerată una dintre cele mai bogate femei ale planetei, este dispărută de doi ani de zile. Fata unui milliard uzbec, fost presedinte al tarii, Islam Karimov, ar fi plasată într-un sanatoriu de psihiatrie chiar de catre succesorul tatalui sau, dupa ce acesta a decedat luna trecuta.

Citeşte şi: Întâlnire de gradul 0 între Kovesi, Ponta, Udrea și Oprea: Cu cine s-a mai văzut şefa DNA

Aceasta a suferit represalii imediat dupa ce tatal ei, Islam Karimov, a murit din cauza unui infarct, luna trecuta, potrivit Daily Mail. Femeia era vazuta ca noul succesor al tatalui sau, dar presedinte a devenit Shavkat Mirziyoev. Conform unor oficiali de rang inalt si a altor surse de incredere, Gulnara se afla intr-un spital psihiatric. In apogeul carierei sale, ea era un star pop, un manechin, diplomat cu un Master in Administrarea Afacerilor la Harvard si om de afaceri.

Citește și: A fost filmată în timp ce se MASTURBA în curtea bisericii / VIDEO 18+

In 2013, seful serviciilor secrete uzbece se pare ca i-ar fi aratat tatalui ei un dosar in care erau dovezi ale coruptiei pe care a infaptuit-o, alaturi de poze in care fiica lui aparea pe jumatate dezbracata. Karimov, cunoscut pentru modul in care isi pedepsea inamicii, lasandu-I sa fiarba la propriu pana cand mureau, se presupune c-ar fi aruncat cu o scrumiera spre seful serviciilor si si-ar fi plesnit fiica dupa ce a aflat informatiile acestea. Un an mai tarziu, a fost plasata in aerest la domiciuliu, fiind acuzata de coruptie si de spalare de bani in SUA si Elvetia, conform ProTV.

Se pare ca Gulnara ar fi mostenit un fond fiduciar in valoare de 615 de milioane de lire sterline, acest fond fiind blocat de catre autoritatile elvetiene, iar procurorii americani vor sa recupereze suma de 770 de milioane de lire sterline, suma pe care ar fi obtinut-o ilicit. Potrivit dezvaluirilor site-ului Wikileaks, se pare ca Gulnara Krimova era o femeie egosita, avida de putere, care s-a folosit de tatal sau pentru a-i distruge pe oamenii de afaceri sau pe oricine altcineva care-i statea in cale. Ea si fiica ei, Iman, in varsta de 18 ani, nu au mai fost vazute din 2014. Karimovei i s-a interzis sa participe la moartea tatal ei.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.