Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai clară explicatie privind presiunile ideologice exercitate asupra copiilor în conferința organizată de Ambasada SUA la Focşani

ideologie de gen

Ideologii care apără ideologia de gen afirmă ca ”fiecare copil este atribuit unei categorii pe baza formei organelor sale genitale. După ce suntem atribuiți unei categorii, ne convertim în ceea ce se crede că trebuie să fim – masculin sau feminin. Deși mulți cred că bărbatul și femeia sunt expresia naturală a unui plan genetic, genul este un produs al culturii și gândirii umane, o construcție sociala care crează adevărata natură a unui individ” (conform Lucy Gilber y Paula Wesbster “TheDanger of Feminity. Gender diferences: Sociology o Biology?).

Potrivit înregistrărilor video ale conferinței „Womentalk” de la Focsani, copiii au fost învățați (de la minutul 30, 32 al înregistrării) că: “Fără să ne dăm seama, absorbim de la naștere o grămadă de tipare sociale și cred că este foarte încurajator să faceti exercițiul de le identifica in primul rând si, încet – încet, de a le deconstrui, de a le dezorganiza, ca să vă cunoașteți și să vă construiți pe voi conform calapodului vostru oricare ar fi el.”

Iată așadar că deconstruirea omului si reconstruirea lui este în realitate scopul egalitatii de gen în care „barbat” si „masculin” poate reprezenta atat un corp de femeie cat si un corp de barbat; iar „femeie” si „feminin” poate reprezenta atat un corp de barbat cat si un corp de femeie. (conform J Butler. Gender Trouble: feminism and the Subversion of Identity (Routlege, New York 1990, pág. 6)

Ce profesori și părinți își doresc aceasta pentru copii?

Dacă ne mai gîndim și că, în România – spre deosebire de toate țările din jurul nostru care au refuzat ratificarea Conventiei de la Istanbul - „genul” înseamnă „rolurile, comportamentele, activitățile și atributele construite social” (conform articolului 3 litera c din Conventie), atunci avem tabloul complet al situatiei.

Mai nou, potrivit facebook, există 89 de genuri, adică elevii vor învăta în cadrul subiectului egalitate de gen că ne putem reconstrui la infinit fără niciun criteriu și fără nicio evidență biologică .

Românii sunt de acord cu acest experiment antropologic? Pentru că definiția genului de la art. 3 litera c din Convenție este raportată totuși la concepția poporului, afirmând că „genul” înseamnă „rolurile, comportamentele, activitățile și atributele construite social pe care o societate dată le consideră adecvate pentru femei și bărbați”

De răspunsul la această întrebare depinde direct viitorul copiilor noștri și al nostru ca neam.

Vezi şi: Activiștii ideologiei de gen împotriva societății civile

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.