Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai frumoasă vedetă de la Realitatea TV și-a dat demisia

bzi.ro
realitatea tv

O nouă mutare şoc pe piaţa televiziunilor. O vedetă de la Realitatea TV a anunţat pe contul de facebook faptul că şi-a dat demisia din televiziune.

Citeşte şi: Liviu Dragnea îi face praf pe liberali: Ce dezvăluiri face şeful PSD

Aneta Sîngeorzan se desparte de postul de televiziune la care a lucrat 8 ani de zile. Aceasta spune că se va ocupa de alte proiecte. Aneta Sîngeorzan a postat un mesaj pe Facebook, în care le mulţumeşte telespectatorilor şi colegilor. "După 8 ani, a venit momentul să vă spun tuturor un mare, mare, cel mai mare, "MULŢUMESC"! În primul rând, vă mulţumesc vouă, telespectatorilor care m-aţi apreciat, încurajat, criticat şi urmărit zi de zi! Vă mulţumesc şi vouă, actualilor colegi, cei care m-aţi făcut să fiu mai bună, mai profesionistă, m-aţi susţinut şi mi-aţi fost alături de fiecare dată. Aţi reuşit să faceţi din Realitatea TV a doua mea casă şi pentru asta mă înclin în faţa voastră! Vă mulţumesc din suflet şi vouă, foştilor colegi care aţi părăsit această barcă de-a lungul timpului, cei care aţi avut încredere în mine, în potenţialul meu şi mi-aţi arătat drumul în această frumoasă şi pasională meserie, cea de jurnalist", spune Aneta Sîngeorzan.

Citeşte şi: Detalii nebune din interiorul PNL: Călin Popescu Tăriceanu spune ce se întâmplă cu liberalii

"Astăzi mă despart de Realitatea TV, prima mea dragoste, şi închei cel mai frumos capitol din viaţa mea profesională de până acum. A fost o decizie pe care am luat-o foarte greu, cu apăsare, o decizie pe care am cântărit-o enorm şi am amânat-o cât mai mult posibil. În ultimele luni m-am concentrat asupra unor proiecte noi, de care ma voi ocupa în viitor. Am stat mai mult timp departe de micile ecrane deoarece a venit momentul să încerc şi altceva. Las în spate 8 ani buni şi nebuni, extraordinar de frumosi şi o experienţă de viaţă nemaipomenită", a mai scris Aneta Sîngeorzan pe Facebook, adăugând că va da detalii despre noul său proiect, în curând.

Citeşte şi: Război total între PSD şi PNL: Liberalii lovesc dur la vârful social-democraţilor

Aneta Sîngeorzan a început să lucreze în presă în urmă cu 8 ani, la Realitatea TV Bistriţa, unde a fost producător general, prezentatoare de ştiri şi corespondent. În 2010, a plecat la Bucureşti, la acelaşi post de televiziune, unde a fost, pe rând, reporter şi prezentatoarea mai multor emisiuni.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.