Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai grea LOVITURĂ pentru Dan Voiculescu! Sorin Oancea răspunde la acuzații: 'Dacă aș fi ajutat DNA, ai fi fost şi acum în puşcărie'

Mediafax
Sorin Oancea

Dan Voiculescu a lansat un atac dur la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Într-o scrisoare deschisă adresată acesteia, Dan Voiculescu spune că lupta anticorupție trebuie și poate continua și fără Kovesi la conducerea instituției. De asemenea, consţient că s-a putea alege cu încă un dosar pentru această scrisoare, Dan Voiculescu îi transmite Laurei Codruţa Kovesi că nu îi este teamă de ea.

Voiculescu dezvăluie că Kovesi ar fi încercat să deschidă dosare penale pe baza unor denunțuri făcute de mai mulți foști angajați de-ai săi, printre care și Sorin Oancea, cel care e co-proprietar la B1 TV. Oancea nu s-a lăsat și a replicat.

Citește și: Dezvăluire interesantă! Sumă considerabilă plătită de Liviu Dragnea pentru a fi prezent la mormântul lui Avram Iancu

”Dan Voiculescu, dacă ai cea mai mică dovadă, fă-o publică!

Dacă aş fi „ajutat” DNA să-ţi facă „dosare fictive”, aşa cum susţii, ai fi fost şi acum în puşcărie.

Am părăsit grupul Intact acum 7 ani, tocmai pentru că nu eram de acord cu drumul pe care l-ai impus. Acum văd că am făcut bine. Mulţi apropiaţi, colaboratori şi parteneri ai tăi sunt fie decedaţi, fie condamnaţi. Nu o să-i enumăr, din respect pentru ei. Chiar şi fiica ta, Camelia, s-a pricopsit cu o condamnare penală, iar iubitul ei, noul şef al trustului Intact şi cel care m-a înlocuit, este în puşcărie pentru şantaj prin presă.

Citește și: Simona Halep a primit o veste URIAȘĂ! Sunt în joc milioane de dolari

Din păcate, este evident faptul că, nici după trei ani petrecuţi în închisoare, nu ai înţeles pentru ce ai fost condamnat. Deşi ai fost la un moment dat unul dintre cei mai oneşti proprietari de presă din România, ai făcut şi faci în continuare mult rău jurnaliştilor şi presei, în general.”, e mesajul lui Sorin Oancea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.