Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai importantă organizaţie antidrog acuză: Ponta ne-a blocat conturile

CIADO România susţine într-un comuniat senat de academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, că Guvernul a blocat conturile organizaţiei din motive politice.

"Cu 3 zile inainte de inceperea campaniei antidrog,"Tinerii si propriile lor Valori", campanie ce se va desfasura in Ardeal si Banat, Guvernul Victor Ponta prin Regia Autonoma a Patrimoniului si  Protocolului de Stat si cu complicitatea executorilor judecatoresti, blocheaza conturile CIADO, asta dupa ce in urma cu 7 zile, am fost somati sa parasim sediul atribuit de Guvernul Boc.

Sa fie vorba de ura premierului impotriva ardelenilor ca nu l-au votat, sa fie oare vorba de studiile CIADO care il dadeau castigator pe Klaus Iohhanis la alegerile prezidentiale?

Oricum ar fi, faptul ca Victor Ponta loveste in cea mai titrata organizatie antidrog din Romania ridica multe semne de intrebare.

Solicitam CSAT explicatii in conditiile in care traficul si consumul de droguri, reprezinta risc si amenintare la siguranta nationala . Se doreste desfiintarea CIADO ce are peste 100.000 voluntari cu contract si peste 3 milioane de participanti la evenimentele noastre?", se spune în documentul semnat de academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, preşedintele CIADO România şi de Gigel Lazăr, reprezentantul oficial al CIADO la Comisia Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.