Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai mare mândrie pentru România: Cum se va numi un important obiectiv din Italia

Dacia a dat lovitura în Occident. Cel mai cunoscut brand auto din România a cucerit Italia. Clubul italian Udinese va încorpora în numele noului stadion și brandul Dacia. Astfel, compania românească devine primul brand auto care dă numele unui stadion din Italia.

Citeşte şi: SUA continuă condamnările la moarte: Prima execuție în 2016

Site-ul clubului italian a anunțat oficial ceea ce în urmă cu câteva luni erau doar zvonuri. Noul stadion, și cel mai nou de altfel din Italia, se va numi Dacia Arena. „Sunt fericit că putem sărbători împreună cu managementul Dacia, care a dorit să fie încă o dată alături de noi prin acest gest de sponsorizare”, a declarat Gianpaolo Pozzo, patronul clubului italian. „Sponsorizarea noului stadion din Udine este punctul culminant al unui parteneriat de succes. Dacia Arena este începutul unei noi ere, pentru Dacia și pentru Udinese. Eu sunt sigur vom sărbători multe evenimente împreună”, a adăugat Bernard Chretien, director al Renault Italia.

Citeşte şi: Sute de oameni au ieşit în stradă peste Ocean: Cer dreptate pentru familia Bodnariu

Dacia este sponsorul principal al echipei de fotbal Udinese din 2009. Logo-ul mărcii Dacia a apărut pentru prima dată pe tricourile echipei din prima divizie italiană în urmă cu șapte ani. Dacia şi-a făcut apariţia prin tricourile echipei implicit în preliminariile Champions League şi apoi în Europa League, acolo unde Udinese a reprezentat Italia pentru câteva sezoane. Dacia Arena are o capacitate de 25.000 de locuri. Primul meci de fotbal la care spectatorii vor avea acces în toate tribunele lui Dacia Arena va fi Udinese - Juventus, care va avea loc în 14 ianuarie, anunţă cei de la Digisport.

Citeşte şi: După Polonia, o nouă ţară UE refuză vehement refugiaţii: Ce va face România

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.