Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai TÂNĂRĂ deputată e ȘOCATĂ de ce a văzut în Parlament

Mara Mareș

Deputatul PNL, Mara Mareş, cel mai tânăr parlamentar din actuala legislatură, în vârstă de 24 de ani, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că a constatat, la puţin timp după instalarea Parlamentului, că lucrurile nu stau aşa cum şi-a imaginat şi a subliniat că "a avut iluzii mult mai mari".

"A trecut puţin timp de când s-a instalat noul Parlament, dar lucrurile nu stau aşa cum mi-am imaginat eu. Am avut iluzii mult mai mari. Am crezut că Parlamentul va funcţiona măcar la standarde minime europene, însă nu este aşa. Am întâlnit deja multe abuzuri şi încălcări ale Regulamentului, atât în comisii, cât şi în plen. Am văzut din partea Guvernului Grindeanu, din partea preşedintelui Camerei Deputaţilor şi preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, o serie de abuzuri. Vorbim despre audierile miniştrilor pe repede-nainte, în care nu am avut timp să întrebăm ceea ce ne interesa, nu am primit răspunsuri. De asemenea, am fost convocaţi la comisie cu foarte puţin timp înainte, ceea ce este împotriva Regulamentului", a afirmat deputatul PNL, scrie agerpres.ro.

Citește și: Cum a ajuns România colonia Europei. SEMNAL DE ALARMĂ

Aceasta a adăugat că au fost trecute legi prin Parlament pe repede-înainte fără ca opoziţia să aibă timp să se documenteze suficient.

"Lucrurile se întâmplă la cheremul domnului Dragnea, iar aceasta este îngrijorător pentru că vorbim, totuşi, despre o instituţie a Parlamentului, cu parlamentari votaţi de oameni, şi mi se pare o lipsă de respect pentru oamenii care ne-au votat (...) Eu totuşi îmi pun speranţa că noul Guvern este de bună credinţă şi doreşte binele românilor şi pune deasupra interesului personal interesul naţional. Sper ca opoziţia - şi eu voi munci la asta, să facă o treabă bună în a monitoriza activitatea Guvernului şi în a semnala acele deraieri care au avut loc şi sper că nu se va mai întâmpla", a punctat Mara Mareş.

Citește și: DOVEDIT ȘTIINȚIFIC Cu cât crește riscul de atac de cord în cazul celor care consumă alcool

Deputata PNL a precizat că face parte din două comisii - cea de învăţământ şi cea pentru egalitate de şanse între femei şi bărbaţi - şi că şi-a stabilit ca priorităţi rectificarea legii voluntariatului, "care nu i se pare adecvată", şi măsuri mai concrete împotriva violenţei domestice decât cele care există în prezent.

"Am fost primită foarte bine, am avut parte de o primire prietenoasă. Sunt dornici să mă ajute, să mă îndrume, atât colegii din PNL, cât şi colegi de la alte partide. Nu am simţit o atitudine negativă. Este în regulă. Vorbim despre relaţiile interpersonale", a replicat Mareş, întrebată cu a fost primită în Parlament de colegi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.