Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEARTA dintre Adrian Ursu, jurnalist Antena 3, și Dacian Cioloș: Ce și-au strigat cei doi / VIDEO

dacian ciolos adrian ursu

Premierul Dacian Cioloș a afirmat că a fost deranjat de o serie de afirmații făcute la Antena 3, pe care le-a catalogat drept minciuni, în interviul acordat lui Mihai Gâdea la ”Sinteza Zilei”.

Pentru că a fost invocată și emisiunea ”Secvențial”, realizatorul acesteia, Adrian Ursu, a intervenit în direct pentru a clarifica exact contextul în care au fost făcute respectivele afirmații, legate de vânzarea Portului Constanța.

Citește și: Simona Halep uimește din nou: A anunțat că RENUNȚĂ

”Pe această afirmație este bazată jignirea grosolană. Ați făcut această afirmație bazându-vă pe o lipsă de informații. Afirmația domnului Costescu este foarte clară. A declarat că lucrează la acest proiect, de a scoate acțiuni la vânzare ale Portului Constanța și Aeroportul Henri Coandă (...) Limba română este destul de limpede. A privatiza înseamnă a trece în proprietate privată din proprietatea statului, vânzare” a spus Adrian Ursu.

”Pe burtieră a apărut Cioloș vinde Portul Constanța. Nu e vorba de Cioloș, ci de Costescu, nu de o vânzare, ci de un pachet minoritar de acțiuni. Nu s-a pus niciodată problema ca statul să nu mai fie acționar majoritar. Nu e vorba de vânzarea acestor companii” a explicat premierul Cioloș.

Citește și: Jennifer Aniston a făcut SEX cu un pilot, copilot și un steward într-un avion / VIDEO

Adrian Ursu a amintit și de o modificare a Codului Fiscal, care a produs efecte pentru o perioadă, prin care veteranilor de război le-a fost anulată scutirea de plată a impozitelor pe proprietăți.

”Guvernul dumneavoastră a operat o modificare prin care le era luat veteranilor dreptul de fi scutiți de impozitul pe proprietate. Ați spus că e o minciună a Antenei 3. Guvernul Cioloș le-a luat acești bani” a subliniat Adrian Ursu.

Citește și: Ea e cea mai FRUMOASĂ româncă: Are 25 de ani și e din Timișoara / FOTO HOT

”Noi am corectat o greșeală, intenționată sau nu. Ăsta e adevărul, verificați Codul Fiscal” a spus premierul Cioloș.

”Dacă nu era presa, dacă nu era Antena 3, acei oameni rămâneau cu banii tăiați. Veteranii de război au o indemnizație foarte mică, o au în lei, nu au 8.000 de euro ca la Bruxelles” a conchis Adrian Ursu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.