Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEARTĂ pe decizia luată de Traian Băsescu: Un lider spune că nu-i convine că e primul

www.monitoruldegalati.ro
marius stan pmp

Fostul primar al municipiului Galaţi, Marius Stan, deschide lista candidaţilor organizaţiei PMP Galaţi pentru Senat, însă el a declarat vineri într-o conferinţă de presă că nu-i convine această poziţie pentru care a trebuit să treacă peste ,,nişte orgolii".

,,Am spus din start că nu îmi convine, dar zic eu că suntem oameni maturi care ştiu să treacă peste nişte orgolii, în speranţa obţinerii unui rezultat care să ne aducă acolo unde ne-am propus. În viaţă nu întotdeauna mănânci plăcinte, ştiţi cum e, până la urmă e vorba de a închega o echipă, de a încerca să treci peste nişte orgolii', a afirmat Marius Stan.

Citește și: Miri filmați de prieteni când fac sex după nuntă / VIDEO 18+

El a declarat pentru AGERPRES că şi-ar fi dorit primul loc pe lista pentru Camera Deputaţilor, poziţie ocupată de liderul filialei PMP Galaţi, consilierul judeţean Cătălin Cristache.

Marius Stan este urmat pe lista candidaţilor la Senat de consilierul judeţean Romulus Iaru.

Citește și: Știai? Ce se întâmplă cu părțile intime ale femeii când face sex

Pe lista pentru Camera Deputaţilor, după Cătălin Cristache urmează deputatul Eugen Chebac, dar acesta este aşteptat până sâmbătă să-şi depună candidatura pentru locul doi pe listă.

'Pentru locul doi de la deputaţi a fost invitat domnul Eugen Chebac să candideze pe lista PMP. Până la această oră nu a depus dosarul de candidatură şi am solicitat preşedintelui Traian Băsescu o derogare ca până mâine la ora 12, 00 dumnealui să aibă timp să îşi depună candidatura pentru poziţia a doua', a spus Cristache.

Citește și: Scandal SEXUAL de proporții. Un bărbat a pus mâna pe jurnalul soţiei care

El a spus că pe următoarele locuri pe lista PMP Galaţi pentru Camera Deputaţilor se află, în ordine, fostul consilier local Mihai Alin şi consilerul local Iurescu Oana Claudia.

Cristache a precizat că în cazul în care Eugen Chebac nu-şi depune dosarul de candidatură, pe locul doi pe listă va urca Mihai Alin.

PMP Galaţi şi-a fixat ca obiectiv obţinerea a două mandate la Camera Deputaţilor şi unul la Senat. La alegerile locale PMP a obţinut în judeţ un scor de 7%, iar UNPR de 9%.

Citește și: Pe ei îi consideră femeile cei mai frumoși bărbați: Ce trebuie NEAPĂRAT să ai

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.