Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cehia: Ministrul Justiției a fost împușcat de 3 ori

Ministrul de Justitie al Cehiei, Robert Pelikan, a fost atacat vineri cu un pistol de start, in timp ce efectua o vizita la o manastire din Praga.

Atunci cand politicianul a aparut pe terenul deschis de langa manastire, de el s-a apropiat un barbat necunoscut care a tras in ministru de trei ori cu un pistol de start.

Gardienii l-au arestat pe cel care a tras si au descoperit ca pistolul era unul de zgomot si nu era potrivit pentru niciun fel de munitie. La rugamintea lui Robert Pelikan, barbatul a fost eliberat.

'Nu voi insista asupra declansarii unui proces penal, pentru ca omul a tras doar cu un pistol de start. Imi este pur si simplu mila de el', a comentat ministrul cele intamplate.

S-a dovedit ca cel care a tras era un pensionar ce a trimis de mai multe ori catre Ministerul Justitiei petitii in legatura cu un proces, in opinia sa 'incorect' fata de el. Barbatul este acuzat de furt de dulciuri dintr-un automat.

Aceasta nu este primul simulacru de atac asupra unui oficial ceh. In septembrie 2012, un astfel de atac l-a vizat pe presedintele ceh Vaclav Klaus. La acea data, somerul Pavel Vondrous a tras de sapte ori in soldul presedintelui ceh, cu un pistol de plastic, incarcat cu gloante din plastic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.