Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai cunoscut fost ministru din guvernul lui Ponta, ales şef la o mare firmă din România

Foştii miniştri din cabinetul lui Victor Ponta nu au rămas fără serviciu. Unul dintre el a plecat dintr-o funcţie de demnitate publică şi se pare că a ajuns mult mai bine. Adecco România, cea mai mare companie de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar de pe plan local, a recrutat-o pe fosta campioană olimpică Gabriela Szabo (40 de ani) pentru funcţia de CSR & Public Affairs Manager.

Vezi şi: PROTEST Ce a făcut un moldovean în faţa DNA-ului din Chișinău / VIDEO

Din noua funcţie, sportiva va coordona programele de responsabilitate socială ale Adecco, printre care identificarea oportunităţilor de carieră în cazul tinerilor, susţinerea tinerelor talente din lumea sportului şi integrarea foştilor sportivi în piaţa muncii. În România, programele de Corporate Social Responsibility (CSR) ale Adecco se adresează şi categoriilor vulnerabile aflate în afara pieţei muncii sau la început de carieră.

Vezi şi: Lider cu vechime în PNL, executat voalat

Printre cele mai importante performanţe din cariera Gabrielei Szabo se numără titlul de campioană olimpică la Sydney, în 2000, în proba de 5.000 de metri, medalia de argint la 1.500 de metri la JO de la Atlanta (1996) şi de bronz la Sydney, cele trei medalii de aur de la Campionatele Mondiale în aer liber, la Atena (1997 - 5.000 de metri), Sevilla (1999 - 5.000 de metri) şi Edmonton (2001 - 1.500 de metri), patru prime poziţii la Campionatele Mondiale de sală şi un titlu de campioană europeană în sală, la Gent (2000 - la 3.000 de metri), anunţă mediafax.

Citeşte şi: Barroso dă cu ”barosul”: DEZVĂLUIRI despre celebrul moment din 2012 cu Ponta și Băsescu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.