Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai cunoscut senator al României, laude pentru Klaus Iohannis și Gabriel Oprea

E cel mai cunoscut senator al României, dar nu e celebru pentru activitatea sa politică, ci pentru cea sportivă. Fostul tenismen Ilie Năstase a explicat care a fost motivul care l-a determinat să se înscrie în Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR). De asemenea, el şi-a exprimat opinia şi despre preşedintele Klaus Iohannis, declarându-se mulţumit de modul în care acesta "ne reprezintă".

Întrebat de ce în 2015 a decis să se înscrie UNPR, Ilie Năstase a explicat că a luat această decizie "pentru că a crezut în ideile domnului Gabriel Oprea". Referitor la acuzaţiile care i s-au adus fostului Ministru de Interne în ultima parte a anului trecut, fostul tenismen a spus că lucrurile ar trebui cântărite cu atenţie.

Citește și: ”Teroristul” care a intrat cu mașina în gardul Guvernului este jurnalist: Detalii despre gestul său

"Sigur, cineva care încearcă să facă lucruri bune mai şi greşeşte. Eu aş lua în calcul şi lucrurile bune pe care le-a făcut şi pe cele mai puţin bune. Eu cred că iese pe plus", a afirmat Năstase la Realitatea TV. "El este un om foarte disciplinat. Acest lucru m-a atras; el de mic e un adevărat militar. Îmi place pentru că în România trebuie să fie cineva care să conducă în maniera în care el a condus. El e o mână puternică, cu toate că s-au întâmplat nişte lucruri... Eu nu cred că e vina lui", a adăugat el.

Pe de altă parte, Ilie Năstase a criticat clasa politică, arătând că cei mai mulţi parlamentari români "vin acolo numai să influenţeze nişte legi" şi nu manifestă niciun interes pentru a-i ajuta pe oameni.

Citește și: Schimbări majore la Facebook: Rețeaua intră pe un nou domeniu / VIDEO

"Eu nu-i cunosc pe toţi, nu îmi pot da cu părerea despre toţi. Dar sunt acolo nişte legi foarte bune. Ei bine, nici la alea nu ne punem de acord la opoziţie. Eşti în opoziţie, dar dacă e un lucru bun pentru cetăţeni, de ce nu votezi? Pentru că îţi spune liderul? Eu cred că acolo, cam toată lumea sunt oameni înstăriţi, ca să nu zic bogaţi, şi vin acolo numai să influenţeze nişte legi care sunt avantajoase numai pentru unii", a comentat el.

Citește și: Record pe YouTube! Clipul care a ajuns cel mai rapid la 1 miliard de vizualizări / VIDEO

"(...) "Mă deranjează că ne certăm continuu şi stăm să ne aducem aminte. Haideţi să lăsăm totul la o parte şi să o luăm de la capăt. Suntem o ţară europeană... Aş vrea ca fiecare român să îşi permită să aibă o vacanţă pe an, să poată să meargă la restaurant de două ori pe săptămână, copiii să meargă la şcoli bune... Îi mai auzim pe unii că spun 'uite-l şi pe ăla, are şi casă, şi maşină'... Dar aceastea sunt lucruri normale! Suntem în 2016! Sunt lucruri normale pe care noi nu le avem azi. Trebuiesă ne batem pentru ca oamenii să aibă o viaţă decentă. (...) Eu cred că acum în România e o mare problemă: nu se mai supravieţuieşte, doar se vieţuieşte, ceea ce e foarte periculos. Unii sunt foarte bogaţi, iar alţii extrem de săraci", a adăugat Ilie Năstase.

Citește și: A fost dată afară din examen pentru că băieții nu se puteau concentra: Cum s-a îmbrăcat fata / FOTO

În ceea ce-l priveşte pe Klaus Iohannis, fostul tenismen s-a declarat mulţumit de modul în care preşedintele "ne reprezintă".

"L-am cunoscut de câteva ori. Probabil e supărat pe mine că la alegerile prezidenţiale eu l-am susţinut pe Victor Ponta. Dar asta nu înseamnă că am ceva cu domnul preşedinte. Îmi place că avem un preşedinte prezentabil. (...) Preşedintele trebuie să ne reprezinte pe noi şi asta face bine domnul preşedinte Iohannis. Nu se bagă în scandaluri... L-aţi văzut, spre exemplu, pe preşedintele Israelului să se certe cu premierul? Un preşedinte trebuie să ştie istorie, geografie, să vorbească limbi străine...", a declarat Năstase.

Citește și: „Selfie after sex”, noua tendință în lume

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.